Često postavljana pitanja

Kupci pitaju:

  • Ako naručim više proizvoda na sajtu, da li će mi oni stići zajedno?

Zanateria nema centralno skladište, već se sve kupovine vrše direktno od proizvođača. Ukoliko kupiš više proizvoda od istog proizvođača, postoji mogućnost da stignu zajedno u jednom paketu, ali svakako pre kupovine treba da pogledaš uslove slanja koje je taj proizvođač naveo. Ukoliko, na primer, kupiš pet proizvoda od pet različitih proizvođača, očekuj da će ti stići pet paketa i da ćeš za svaki od tih paketa platiti poštarinu (osim u slučaju da je neki od prodavaca ponudio besplatnu poštarinu).

  • Kako mogu da kontaktiram prodavca pre narudžbine?

Na stranici svakog proizvoda na sajtu postoji dugme „piši prodavcu“. Klikom na dugme se otvara polje za slanje poruke i prodavac će uz poruku dobiti i informaciju na koji proizvod se odnosi pitanje. Važno je da napomenemo da morate biti ulogovani kako biste koristili ovu opciju.

  • Kako mogu da kontaktiram prodavca nakon narudžbine?

Nakon izvršene narudžbine, u okviru vašeg naloga na sajtu, klikom na narudžbinu će se pojaviti polje za poruku prodavcu i vaša komunikacija će se nakon poslate poruke odvijati u formi chata, a notifikacije o prispelim porukama dobijaćete mailom.

  • Kada mogu da očekujem da će mi stići naručeni proizvod?

Postoje proizvodi koje prodavci imaju na lageru, ali i proizvodi koji se izrađuju specijalno za kupca tek nakon narudžbine. Zato te molimo da pre svake kupovine pažljivo pročitaš uslove za slanje koje je svaki prodavac upisao ispod proizvoda.

 

Prodavci pitaju:

  • Mogu li sam sebi da otvorim prodavnicu na Zanateriji?

Ne. Potrebno je da popuniš formu na linku “Postani prodavac” koja se najazi na dnu sajta i mi ćemo ti se, nakon pregledane prijave, brzo javiti.

  • Da li je to što sam mali proizvođač sa registrovanom firmom dovoljan uslov da mi se otvori prodavnica na Zanateriji?

Jedan od naših najvećih prioriteta je da ponuda Zanaterije bude raznovrsna i vizuelno privlačna kupcima i zbog toga je i autentičnost proizvoda jedan od osnovnih kriterijuma.

Nakon pregleda tvoje prijave, može se desiti da ti ponudimo saradnju, da te zamolimo da napraviš fotografije boljeg kvaliteta, da prihvatimo deo tvog asortimana ili da te obavestimo da nismo zainteresovani za saradnju.

  • Da li mogu da dobijem vaš broj telefona da se dogovorimo o saradnji?

Molimo te da nam sva pitanja i nedoumice pošalješ popunjavanjem kontakt forme i brzo će ti stići naš detaljan odgovor. Tvoje buduće poslovanje na Zanateriji će se inače zasnivati na brzim elektronskim porukama: potvrde o narudžbini, poruke kupaca, poruke kupcima i naše poruke i obaveštenja.
Molimo te da imaš razumevanja jer nas troje obavljamo sve poslove vezane za Zanateriju i telefoniranja bi nam značajno umanjila produktivnost.