Pojačalo i Epson poklanjaju brending i dizajn malim proizvođačima!

Drago nam je da danas sa vama možemo da podelimo vest o još jednom sjajnom konkursu namenjenom domaćim malim proizvođačima. Kompanija Epson u saradnji sa Pojačalom poklanja dizajn po meri proizvoda. U nastavku su detalji konkursa i link preko kojeg možete konkurisati. Srećno!

Poklanjamo dizajn po meri proizvoda!

Često mali proizvođači imaju fantastične proizvode, ali kada je u pitanju brending nemaju dobra rešenja. To je i logično jer kada ste mali, fokusirate se na najvažnije – proizvod, a sve ostalo je u drugom planu. Ipak, odličan proizvod u lošem pakovanju nikada neće dobiti pažnju publike kakvu zaslužuje, ili će za to biti potrebno mnogo više vremena.

Deda Mraz je ove godine stigao malo ranije, i kompanija Epson je u saradnji sa Pojačalom odlučila da pozove male proizvođače koji veruju u svoje proizvode, da se jave i konkurišu da im stručni tim pomogne u rešavanju izazova u domenu brendinga i pakovanja proizvoda.

Šta su preduslovi za konkurisanje?

Potrebno je mali proizvođač registrovan i da proizvodi u skladu sa industrijskim standardima i normama.

Kako se prijaviti?

Popunite kontakt formu na sledećem linku. Potrudili smo se da to ne traje duže od 1-2 minuta 

Na koji način će biti odabran pobednik?

Prijave su otvorene do nedelje 20. decembra u 23:59. Od svih prijavljenih Pojačalo tim i Epson će odabrati 5 najboljih, a onda će se glasovima publike izabrati pobednik. Glasanje će se odigrati na Epson Srbija instagram stranici i trajaće do 30. decembra u 23:59.

Šta podrazumeva nagrada?

U zavisnosti od toga šta je odabranom malom proizvođaču potrebno, dobiće pomoć oko naziva brenda, logoa, dizajna etiketa, dizajna promo materijala, određenu količinu oštampanih materijala, pomoć oko odabira ambalaže, izradu promotivnih fotografija i/ili video zapisa.

Ostavite odgovor