Akcija!

100% matični sok od aronije

RSD 1,100.00 RSD 950.00

100% matični sok dobija se hladnim presovanjem svežih i zrelih bobica aronije ručno ubranih na porodičnoj plantaži na obroncima Kopaonika, bez dodatka vode, šećera, konzervansa, veštačkih boja i aroma.

300 na zalihama

Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,

Opis

Aronija sadrži sve esencijalne nutrijente – vitamine C, A, E, B1, B2, B3, B5, B6, B9, a bogata je i mineralima – cinkom, gvožđem, kalijumom, kalcijumom, manganom, fosforom i jodom. Nazivaju je najzdravijom hranom na svetu, hranom budućnosti, superhranom, a aronija to sve i jeste – dobra je za prevenciju bolesti, a pomaže i kada je bolest već prisutna.

100% matični sok dobija se hladnim presovanjem svežih i zrelih bobica aronije ručno ubranih na porodičnoj plantaži na obroncima Kopaonika, bez dodatka vode, šećera, konzervansa, veštačkih boja i aroma. 100% matični sok se pasterizuje metodom hladne pasterizacije kako bi se očuvale sve nutritivne vrednosti, a pritom zadržava identičnu boju, ukus i miris aronije. Kvalitet 100% matičnog soka upoređuje sa kvalitetom ekstra-devičanskih ulja. Aronija pročišćava krv, aronija ublažava migrenu i glavobolju, aronija povoljno deluje na želudac i creva, zaustavlja dijareju, reguliše krvni pritisak, sprečava razvoj infekcija i popravlja imunitet. 100% matični sok od aronije pročišćava jetru i žuč, reguliše pravilan rad štitne žležde i pankreasa. U današnje vreme kada se usled izloženosti zagađenjima iz hrane, vode i vazduha daleko češće oboleva od malignih bolesti, veoma je važno preduzeti mere predostrožnosti uz 100% matični sok od aronije.

Bavljenje sportom i balansirana ishrana nažalost više nisu garancija zdravlja, ali u njegovom održavanju zasigurno pomaže redovna konzumacija 100% matičnog soka od aronije, koji zbog visokog sadržaja aktioksidativnih jedinica pomaže u prevenciji najtežih bolesti, smanjuje rizik pojave kancera i pomaže u lečenju malignih oboljenja time što uništava ćelije raka. 100% matični sok od aronije pomaže kod Alchajmerove bolesti, podstiče zarastanje rana, usporava starenje i nastanak bora i štiti od negativnog UV zračenja, što je posebno značajno kod bolesti očiju.

Poljoprivredno gazdinstvo proizvodi maline i kupine više od 20 godina, a pre 5 godina smo započeli uzgoj aronije. Zemljište na kojem se uzgaja aronija nalazi se na obroncima Kopaonika, gde je nedostatak industrije i intenzivne poljoprivrede dobro došao svima koji uzgajaju, misle i dišu ekološki. Iskoristili smo višegodišnje iskustvo u proizvodnji maline i kupine, a primenili dobre prakse voćarske industrije, kako bi što više vrhunskih svojstava aronije ostalo sačuvano. Zahvaljujući suncu tokom čitavog perioda vegetacije, naša aronija nije samo zdrava, već i izuzetno ukusna.

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
Dimenzije 15 × 10 × 10 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Prodavac nije uneo pravila.

Reklamacije

Prodavac nije uneo pravila.

Vraćanje i zamena

Prodavac nije uneo pravila.

Pitanja i odgovori

You are not logged in