100% matični sok od aronije

RSD 950.00

100% matični sok dobija se hladnim presovanjem svežih i zrelih bobica aronije ručno ubranih na porodičnoj plantaži na obroncima Kopaonika, bez dodatka vode, šećera, konzervansa, veštačkih boja i aroma.

900 na zalihama

Prodavac PG_Zubovic
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,

Opis

Aronija sadrži sve esencijalne nutrijente – vitamine C, A, E, B1, B2, B3, B5, B6, B9, a bogata je i mineralima – cinkom, gvožđem, kalijumom, kalcijumom, manganom, fosforom i jodom. Nazivaju je najzdravijom hranom na svetu, hranom budućnosti, superhranom, a aronija to sve i jeste – dobra je za prevenciju bolesti, a pomaže i kada je bolest već prisutna.

100% matični sok dobija se hladnim presovanjem svežih i zrelih bobica aronije ručno ubranih na porodičnoj plantaži na obroncima Kopaonika, bez dodatka vode, šećera, konzervansa, veštačkih boja i aroma. 100% matični sok se pasterizuje metodom hladne pasterizacije kako bi se očuvale sve nutritivne vrednosti, a pritom zadržava identičnu boju, ukus i miris aronije. Kvalitet 100% matičnog soka upoređuje sa kvalitetom ekstra-devičanskih ulja. Aronija pročišćava krv, aronija ublažava migrenu i glavobolju, aronija povoljno deluje na želudac i creva, zaustavlja dijareju, reguliše krvni pritisak, sprečava razvoj infekcija i popravlja imunitet. 100% matični sok od aronije pročišćava jetru i žuč, reguliše pravilan rad štitne žležde i pankreasa. U današnje vreme kada se usled izloženosti zagađenjima iz hrane, vode i vazduha daleko češće oboleva od malignih bolesti, veoma je važno preduzeti mere predostrožnosti uz 100% matični sok od aronije.

Bavljenje sportom i balansirana ishrana nažalost više nisu garancija zdravlja, ali u njegovom održavanju zasigurno pomaže redovna konzumacija 100% matičnog soka od aronije, koji zbog visokog sadržaja aktioksidativnih jedinica pomaže u prevenciji najtežih bolesti, smanjuje rizik pojave kancera i pomaže u lečenju malignih oboljenja time što uništava ćelije raka. 100% matični sok od aronije pomaže kod Alchajmerove bolesti, podstiče zarastanje rana, usporava starenje i nastanak bora i štiti od negativnog UV zračenja, što je posebno značajno kod bolesti očiju.

Poljoprivredno gazdinstvo proizvodi maline i kupine više od 20 godina, a 2012 godine smo započeli uzgoj aronije. Zemljište na kojem se uzgaja aronija nalazi se na obroncima Kopaonika, gde je nedostatak industrije i intenzivne poljoprivrede dobro došao svima koji uzgajaju, misle i dišu ekološki. Iskoristili smo višegodišnje iskustvo u proizvodnji maline i kupine, a primenili dobre prakse voćarske industrije, kako bi što više vrhunskih svojstava aronije ostalo sačuvano. Zahvaljujući suncu tokom čitavog perioda vegetacije, naša aronija nije samo zdrava, već i izuzetno ukusna.

Za 100% matični sok dobili smo nagradu Ukus Prirode, a svi proizvodi su sertifikovani u Zavodu za javno zdravlje. Naš sok konzumiraju dijabetičari, trudnice, osobe sa srčanim problemima, malokrvne osobe, osobe sa najtežim oboljenjima, deca i sportisti. Aroniju dajemo i našoj deci već od navršenih 6 meseci.

Sok pre svega pijemo svi u porodici. U svakom momentu imamo otvorenu bocu aronije u frižideru i konzumiramo je svakodnevno – znamo kakav proizvod nudimo.

Slanje paketa

Pakete šaljemo Post Expressom; troškove dostave plaća kupac. Isporuka je moguća samo na teritoriji Srbije

Reklamacije

Reklamacije primamo u roku od 2 dana od datuma primanja pošiljke.

Vraćanje i zamena

Moguće vraćanje novca i zamena u roku od 48 sati od primanja paketa.

PG_Zubovic

Na zemlji na kojoj uzgajamo naše voće, zabranjena je hemija. Zemljište se tretira organskim stajskim đubrivom, navodnjavanje je isključivo pitkom vodom iz reke Toplice.

 

Zemljište na kojem se uzgaja aronija nalazi se na obroncima Kopaonika, gde je nedostatak industrije i intenzivne poljoprivrede dobro došao svima koji uzgajaju, misle i dišu ekološki.

 

U današnje vreme kada se usled izloženosti zagađenjima iz hrane, vode i vazduha daleko češće oboleva od malignih bolesti, veoma je važno preduzeti mere predostrožnosti uz 100% matični sok od aronije.

Svi proizvodi PG_Zubovic

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
Dimenzije 10 × 10 × 15 cm

Pitanja i odgovori

You are not logged in