30100 mlin za biber ili so

805 RSD

Mlin za biber ili krupnu morsku so, sa keramičkim mehanizmom, bagremovo drvo.

47 na zalihama ( može da se naruči na zahtev)

Svi proizvodi prodavca: Wood Holz
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , SKU: 30100
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Malo neobičnog oblika, pa često zbuni izgledom, ali neumoljivo efikasan mlin za biber sa kvalitetnim keramičkim mehanizmom, nemačkog proizvođača. Namenjen je mlevenju bibera u zrnu, ali i krupne morske soli. Na mehanizmu je točkić kojim se podešava granulacija samlevenog bibera. Izrađen je od termo tretiranog drveta bagrema. Blago rundirane sve ivice pa je “soft” na dodir. Prekrasan skandinavski dizajn i velika upotrebljivost u svakoj kuhinji. Veličina  Ǿ70 x 110 mm, težina 330 grama. Finiš uljeno mineralnim uljem sa dostakom voska. Dizajn Scanwood Danska.

Slanje paketa

Mi smo proizvođači i svaki od ovih proizvoda u prodavnici je naš proizvod.  Proizvedeno je od najboljeg TERMO-TRETIRANOG drveta, uz poštovanje svih standarda funkcionalnosti, dizajna i kvaliteta. NE GARANTUJEMO zalihu za svaki proizvod tako da je isporuka moguća samo ako imamo proizvod na zalihi, a isporuka je u roku 1-3 radna dana, kurirskom dostavom AKS Šabac na Vaš teret*.   https://www.aks.rs/cenovnik/ U slučaju da nema proizvoda koga ste naručili, ponudućemo Vam ili sličan ili Vas obavestiti o mogućem izlasku iz proizvodnje, pa Vi odlučite da li Vam to odgovara ili ne? Ako Vama tako više odgovara, možemo da dostavimo proizvod i kurirskom dostavom po Vašem odabiru, ako imate ugovor sa njima.  

Reklamacije

U slučaju da ste dobili oštećen proizvod, bilo našim propustom u samom procesu proizvodnje ili  je do oštećenja/loma/ došlo u transportu od nas do Vas... nedovoljnom ili neodgovarajuće sigurnom ambalažom proizvoda... molimo Vas da slikate takav proizvod kamerom na mobilnom telefonu, dostavite nam datum kupovine, ŠIFRU proizvoda, slike i jasan opis oštećenja na VIBER broj 064/5721870 ili na e-mail adresu: kuhinjske.daske.srbija@gmail.com.    

Vraćanje i zamena

Mi će mo Vam dati predlog za rešavanje reklamacije, da li popravkom oštećenja (ako je moguće ili isplativo, ili zamenom tog proizvoda istim ili sličnim proizvodom). U slučaju nemogućnosti rešavanja reklamacije na Vaše zadovoljstvo, u dogovoru sa nama izvšiće se povrat proizvoda. Mi će mo da uplatimo Vama novac koji ste dali za njega, uplatom na Vaš tekući račun. STORNIRANJE NARUDŽBE: Ukoliko želite da stornirate narudžbu, molimo Vas da nas ODMAH  obavestite bilo pozivom ili porukom na Viber 064/5721870 ili e-mail kuhinjske.daske.srbija@gmail.com. Trebaju nam Vaši podaci i šifra proizvoda koga ste naručili kako bi obustavili slanje naručenih proizvoda.

Wood Holz

Mi smo Wood Holz, preduzetnička radnja i proizvodimo vrhunsku drvnu galanteriju po skandinavskom dizajnu. U našoj ponudi imamo stotinjak artikala za domaćine ali i profesionalce, od dasaka za sečenje i serviranje… preko mlinova za biber, do poslužavnika, činija, renda za sir…ali za svaki od proizvoda vrede ista pravila:  vrhunski dizajn, kvalitet drveta i obrada. Brend Wood Holz je nastao 2016. godine, kao naša odluka da proizvode koje radimo za izvoz u EU plasiramo pod našim imenom, da stvaramo naše linije proizvoda i da ponosno naši proizvodi nose nalepnicu “proizvedeno u Srbiji”.

Svi proizvodi prodavca: Wood Holz

Dodatne informacije

Težina 0330 kg
Dimenzije 7 × 11 cm