50 najlepših mesta u Šumadiji

790 RSD

Turistički vodič kroz skrivena mesta Aranđelovca, Topole i Kragujevca.

Svi proizvodi prodavca: pricesadusom
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Vodič „50 najlepših mesta u Šumadiji“ Nenada Blagojevića, autora Priča sa dušom, najpozitivnijeg sajta u Srbiji, namenjen je putnicima koji žele samostalno i bez žurbe da upoznaju lepote šumadijskog kraja, da se odmore na selu i nadišu se svežeg vazduha, da probaju domaću hranu, da vide manastire i crkve među brdima i dolinama, ali i da pronađu gradske kutke Aranđelovca, Kragujevca i Topole.

U ovom priručniku su i restorani sa najboljim pečenjem, kuće sa bazenom, umetnici koji predstavljaju svoj kraj, pešačke staze, istorijska mesta, kao i predlozi lokalaca, koji mogu da vam učine boravak u ovom kraju Srbije upečatljivijim nego što ste očekivali.

Kako u Šumadiji ne treba žuriti, autor je tako putujući kroz ove tri opštine odabrao 50 mesta sa dušom u kojima možete provesti vikende ili odmor i naći destinacije kojih nema u turističkim agencijama, a koje nude ono za čim svi žudimo – mir i beg od gradske buke.

Slanje paketa

Poštarina je uračunata u cenu, knjige šaljemo kao preporučenu pošiljku.

Reklamacije

Reklamacije primamo u roku od 8 dana od dana prijema pošiljke

Vraćanje i zamena

Prodavac nije uneo pravila.

pricesadusom

Sajt Priče sa dušom promoviše domaće proizvode, preduzetnike, inovativne ideje. Takva je i naša prodavnica u kojoj ćete pronaći proizvode sa dušom iz Srbije.

Svi proizvodi prodavca: pricesadusom

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 0.200 kg
Dimenzije 18 × 12 cm