Akcija!

Aguara čokolada posvećena penušavom vinu Blanc de Noirs

(1 recenzija korisnika)

RSD 552.00 RSD 390.00

Ruby čokolada sa dodatom liofilizovanom jagodom, liofilizovanom malinom i liofilizovanom breskvom

Ja sam mlečna Aguara koja je drugačija od drugih. Ja sam ružičasta Aguara, od koje se ne odvaja pogled a nepce stalno traži još. O meni sanjate čitav život, ponekad i duže, jer ja sam ukus zadovoljstva, prepuštanja, i svakog od 250 miliona mehurića u jednoj boci penušavog blanc de noir vina. Ja sam takva Aguara. Neponovljiva.

17 na zalihama ( može da se naruči na zahtev)

Prodavac Aguara
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , , ,

Opis

SASTOJCI: mlečna čokolada (kakao masa, kakao maslac, obrano mleko u prahu, mleko u prahu,  limunska kiselina, šećer, prirodna aroma vanile, emulgator (sojin lecitin)), liofilizovana jagoda 3%, liofilizovana malina 1%, liofilizovanom breskvom 1%.

Sadržaj ukupne suve materije kakao delova 46%

Može da sadrži tragove kikirikija i jezgrastog voća

Neto količina: 65g

Čuvati u suvom i hladnom mestu

Zemlja porekla: Republika Srbija

Dodatne informacije

Težina 0065 kg

Aguara

Nastala iz posvećenosti ukusu, emociji, životu, radu i detaljima, sve do savršenstva.

Posvećena izvoru inspiracije, muzi koja je uvek nova, i uvek iznenađujuća, uvek lična za one koji Aguaru osmišljavaju, pripremaju i pakuju brižljivo, rukom, ali i za mene koja u njoj tražim nešto što niko drugi i ništa drugo ne može da mi da – potpis trenutka, nastao u interakciji između mene i gutljaja vina, stare fotografije, poezije Silvije Plat ili Nika Kejva, između mene i stranice knjige, između mene i uspomene iz detinjstva ili uspomene koja će tek da se rodi, između mene i bunta, između mene i nekog potpuno novog doživljaja…

Aguara je lična priča, lični stih, lični doživljaj i zalogaj, uvek intimni dijalog. Zato je tako posebna!

I to, tačno to,  je ono što je čini tako specijalnom.

Svi proizvodi Aguara

1 recenzija za Aguara čokolada posvećena penušavom vinu Blanc de Noirs

  1. Tanja Kovačević (proveren vlasnik)

    Odlična čokolada!!! Proizvođaču čestitam na inovativnosti. Konačno i kod nas u ponudi ruby čokolada domaćeg proizvođača. Obzirom da dobijam specijalna izdanja čokolada iz sveta, konačno sam imala šta i da poklonim.
    Što se usluge i predusretljivosti tiče zaista nemam reči, samo pohvale. Od svih on-line kupovina bilo je najbrže. Danas za sutra.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Slanje Aguara chocolate proizvoda se vrši po prijemu uplate za poručenu robu. Vašu porudžbinu možete očekivati do 72 časa nakon prijema uplate. Slanje Aguara chocolate proizvoda se vrši Post Express-om čiji cenovnik usluga možete videti na linku. Za porudžbine do 2000 rsd troškove slanja i transportne kutije snosi kupac dok za one preko 2000 rsd Aguara chocolate snosi pomenute troškove. Na području Beograda je moguć dogovor o direktnom preuzimanju naših proizvoda.

Reklamacije

Aguara chocolate snosi odgovornost za kvalitet svojih proizvoda i njihova estetska svojstva do trenutka predaje robe kurirskoj službi. Od trenutka predaje robe mi ne snosimo dalju odgovornost.

Vraćanje i zamena

Vraćanje i zamena Aguara chocolate proizvoda je moguća jedino ukoliko nije došlo do promena kvaliteta svakog naručenog proizvoda po naosob. Pod promenom kvaliteta podrazumevamo promenu estetskih svojstava ambalaže, zaštitne aluminijumske folije i same čokolade ili napitka.

Pitanja i odgovori

0

P: Koja je gramaža čokolade?

O: Izvinjavamo se što tek sada odgovaramo. Notifikacije na sajtu nisu radile i tek sada smo videli da postoji komentar. Sve čokolade su 65gr.

  • Aguara
  • 7 februara, 2020

You are not logged in

Možda će vam se svideti …

Akcija! -23% Prodavac Aguara