Akcija!

Aguara čokolada posvećena vinu Kadarka

RSD 389.00 RSD 325.00

Čokolada (minimum 60% kakao delova) sa liofilizovanom višnjom i liofilizovanom šljivom

Ja sam Aguara posvećena jednoj posebnoj sorti, crnoj i gustoj kao noć i neke crne kose, tvrdoglavoj, komplikovanoj. Ja sam Aguara inspirisana grožđem po imenu Kadarka, i vinom prepunim baš nje. Mirišem na iskušenje, na Skadarsko jezero sa kog ova sorta potiče, na vetrove koje nose uspomene, na višnje i šljive i crnu čokoladu, mirišem na sve što nemaš, na sve što želiš, mirišem na nju.

12 na zalihama ( može da se naruči na zahtev)

Prodavac Aguara
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , , , ,

Opis

SASTOJCI: čokolada (kakao masa, kakao maslac, šećer, prirodna aroma vanile, emulgator (sojin lecitin)), liofilizovana višnja 3% i liofilizovana šljiva 2%.

Sadržaj ukupne suve materije kakao delova minimum 60%.

Može da sadrži tragove mleka, kikirikija i jezgrastog voća

Neto količina: 65 g

Čuvati u suvom i hladnom mestu

Zemlja porekla: Republika Srbija

Dodatne informacije

Težina 0065 kg

Aguara

Nastala iz posvećenosti ukusu, emociji, životu, radu i detaljima, sve do savršenstva.

Posvećena izvoru inspiracije, muzi koja je uvek nova, i uvek iznenađujuća, uvek lična za one koji Aguaru osmišljavaju, pripremaju i pakuju brižljivo, rukom, ali i za mene koja u njoj tražim nešto što niko drugi i ništa drugo ne može da mi da – potpis trenutka, nastao u interakciji između mene i gutljaja vina, stare fotografije, poezije Silvije Plat ili Nika Kejva, između mene i stranice knjige, između mene i uspomene iz detinjstva ili uspomene koja će tek da se rodi, između mene i bunta, između mene i nekog potpuno novog doživljaja…

Aguara je lična priča, lični stih, lični doživljaj i zalogaj, uvek intimni dijalog. Zato je tako posebna!

I to, tačno to,  je ono što je čini tako specijalnom.

Svi proizvodi Aguara

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Slanje Aguara chocolate proizvoda se vrši po prijemu uplate za poručenu robu. Vašu porudžbinu možete očekivati do 72 časa nakon prijema uplate. Slanje Aguara chocolate proizvoda se vrši Post Express-om čiji cenovnik usluga možete videti na linku. Za porudžbine do 2000 rsd troškove slanja i transportne kutije snosi kupac dok za one preko 2000 rsd Aguara chocolate snosi pomenute troškove. Na području Beograda je moguć dogovor o direktnom preuzimanju naših proizvoda.

Reklamacije

Aguara chocolate snosi odgovornost za kvalitet svojih proizvoda i njihova estetska svojstva do trenutka predaje robe kurirskoj službi. Od trenutka predaje robe mi ne snosimo dalju odgovornost.

Vraćanje i zamena

Vraćanje i zamena Aguara chocolate proizvoda je moguća jedino ukoliko nije došlo do promena kvaliteta svakog naručenog proizvoda po naosob. Pod promenom kvaliteta podrazumevamo promenu estetskih svojstava ambalaže, zaštitne aluminijumske folije i same čokolade ili napitka.

Pitanja i odgovori

You are not logged in

Možda će vam se svideti …

Akcija! -16% Prodavac Aguara
Akcija! -16% Prodavac Aguara
Akcija! -16% Prodavac Aguara
Akcija! -16% Prodavac Aguara
Akcija! -16% Prodavac Aguara