Akcija!

Aguara čokolada posvećena vinu Pinot Noir

RSD 389.00 RSD 325.00

Mlečna čokolada sa dodatom liofilizovanom jagodom, liofilizovanom malinom, liofilizovanom crvenom ribizlom i karanfilićem

Boje, pokret i sloboda. Ja sam Aguara posvećena vinu koje se proslavilo sedamdesetih godina prošlog veka. I takva sam, baš takva, kao onaj osećaj kad se prvi put proba Pino noar: dinamična, slobodna, mlečno-čokoladna i srčano-crvena, dišem u ritmu jagoda, malina, crvenih ribizli, sa dodirom karanfilića za groznicu najboljih noći.

51 na zalihama ( može da se naruči na zahtev)

Prodavac Aguara
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , , , , ,

Opis

SASTOJCI: mlečna čokolada (kakao masa, kakao maslac, punomasno mleko u prahu, šećer, prirodna aroma vanile, emulgator (sojin lecitin)), liofilizovana jagoda 3%, liofilizovana malina 1%, liofilizovanom crvenom ribizlom 1%,  i karanfilić 1%.

Sadržaj ukupne suve materije kakao delova 35%

Može da sadrži tragove kikirikija i jezgrastog voća

Neto količina: 65 g

Čuvati u suvom i hladnom mestu

Zemlja porekla: Republika Srbija

Dodatne informacije

Težina 0065 kg

Aguara

Nastala iz posvećenosti ukusu, emociji, životu, radu i detaljima, sve do savršenstva.

Posvećena izvoru inspiracije, muzi koja je uvek nova, i uvek iznenađujuća, uvek lična za one koji Aguaru osmišljavaju, pripremaju i pakuju brižljivo, rukom, ali i za mene koja u njoj tražim nešto što niko drugi i ništa drugo ne može da mi da – potpis trenutka, nastao u interakciji između mene i gutljaja vina, stare fotografije, poezije Silvije Plat ili Nika Kejva, između mene i stranice knjige, između mene i uspomene iz detinjstva ili uspomene koja će tek da se rodi, između mene i bunta, između mene i nekog potpuno novog doživljaja…

Aguara je lična priča, lični stih, lični doživljaj i zalogaj, uvek intimni dijalog. Zato je tako posebna!

I to, tačno to,  je ono što je čini tako specijalnom.

Svi proizvodi Aguara

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Slanje Aguara chocolate proizvoda se vrši po prijemu uplate za poručenu robu. Vašu porudžbinu možete očekivati do 72 časa nakon prijema uplate. Slanje Aguara chocolate proizvoda se vrši Post Express-om čiji cenovnik usluga možete videti na <a href="http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp">linku</a>. Za porudžbine do 2000 rsd troškove slanja i transportne kutije snosi kupac dok za one preko 2000 rsd Aguara chocolate snosi pomenute troškove. Na području Beograda je moguć dogovor o direktnom preuzimanju naših proizvoda.

Reklamacije

Aguara chocolate snosi odgovornost za kvalitet svojih proizvoda i njihova estetska svojstva do trenutka predaje robe kurirskoj službi. Od trenutka predaje robe mi ne snosimo dalju odgovornost.

Vraćanje i zamena

Vraćanje i zamena Aguara chocolate proizvoda je moguća jedino ukoliko nije došlo do promena kvaliteta svakog naručenog proizvoda po naosob. Pod promenom kvaliteta podrazumevamo promenu estetskih svojstava ambalaže, zaštitne aluminijumske folije i same čokolade ili napitka.

Pitanja i odgovori

You are not logged in

Možda će vam se svideti …

Akcija! -16% Prodavac Aguara
Akcija! -16% Prodavac Aguara
Akcija! -16% Prodavac Aguara