Aguarine čokoladne kuglice veliko pakovanje

1.512 RSD

Aguarine čokoladne kuglice Specijalna ograničena serija pakovanje sadrži 9 čokoladnih kuglica (truffles). U pakovanju se nalaze četiri različita ukusa.

5 na zalihama

Svi proizvodi prodavca: Aguara
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,

Opis

Aguarine čokoladne kuglice specijalna ograničena serija pakovanje sadrži 9 čokoladnih kuglica (truffles). U pakovanju se nalaze četiri različita ukusa:

01. Mlečna čokolada sa pastom od lešnika, liofilizovanom kajsijom i ruzmarinom,

02. Mlečna čokolada sa pastom od lešnika i liofilizovanom malinom,

03. Tamna čokolada sa pastom od lešnika, liofilizovanom višnjom i karanfilićem i

04. Tamna čokolada sa pastom od lešnika, liofilizovanom pomorandžom i nanom.

Sadrži mleko, tragove kikirikija i jezgrastog voća.

Čuvati na tamnom mestu na temeperaturi do 18°C.

Neto težina 135 gr.

Slanje paketa

Slanje Aguara chocolate proizvoda se vrši po prijemu uplate za poručenu robu. Vašu porudžbinu možete očekivati do 72 časa nakon prijema uplate. Slanje Aguara chocolate proizvoda se vrši Post Express-om čiji cenovnik usluga možete videti na linku. Za porudžbine do 3000 rsd troškove slanja i transportne kutije snosi kupac dok za one preko 3000 rsd Aguara chocolate snosi pomenute troškove. Na području Beograda je moguć dogovor o direktnom preuzimanju naših proizvoda.

Reklamacije

Aguara chocolate snosi odgovornost za kvalitet svojih proizvoda i njihova estetska svojstva do trenutka predaje robe kurirskoj službi. Od trenutka predaje robe mi ne snosimo dalju odgovornost.

Vraćanje i zamena

Vraćanje i zamena Aguara chocolate proizvoda je moguća jedino ukoliko nije došlo do promena kvaliteta svakog naručenog proizvoda po naosob. Pod promenom kvaliteta podrazumevamo promenu estetskih svojstava ambalaže, zaštitne aluminijumske folije i same čokolade ili napitka.

Aguara

Nastala iz posvećenosti ukusu, emociji, životu, radu i detaljima, sve do savršenstva.

Posvećena izvoru inspiracije, muzi koja je uvek nova, i uvek iznenađujuća, uvek lična za one koji Aguaru osmišljavaju, pripremaju i pakuju brižljivo, rukom, ali i za mene koja u njoj tražim nešto što niko drugi i ništa drugo ne može da mi da – potpis trenutka, nastao u interakciji između mene i gutljaja vina, stare fotografije, poezije Silvije Plat ili Nika Kejva, između mene i stranice knjige, između mene i uspomene iz detinjstva ili uspomene koja će tek da se rodi, između mene i bunta, između mene i nekog potpuno novog doživljaja…

Aguara je lična priča, lični stih, lični doživljaj i zalogaj, uvek intimni dijalog. Zato je tako posebna!

I to, tačno to,  je ono što je čini tako specijalnom.

Svi proizvodi prodavca: Aguara

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Pitanja i odgovori

You are not logged in