Anti-age krema za lice 30+ (50ml)

RSD 920.00

Kako bismo pomogli našoj koži koja je pod uticajem kako unutrašnjih tako i spoljašnjih faktora sredine moramo je negovati, ali i uticati na loše životne navike kao što je pušenje, stres, alkohol, ishrana, izlaganje UV zracima.  Za pravilnu negu Vaše kože u 30-im odaberite našu “Anti-age krema za lice 30+“.

Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , ,

Opis

Tokom 30-ih godina dolazi do promena u koži. Njena zaštitna funkcija postepeno opada, metabolički procesi u koži počinju da se usporavaju, dolazi do postepenog smanjenja hidratacije kože, smanjuje se elastičnost. Kako bismo pomogli našoj koži koja je pod uticajem kako unutrašnjih tako i spoljašnjih faktora sredine moramo je negovati, ali i uticati na loše životne navike kao što je pušenje, stres, alkohol, ishrana, izlaganje UV zracima.  Za pravilnu negu Vaše kože u 30-im odaberite našu “Anti-age krema za lice 30+“.

Ključni sastojci:

  • ulje semena grožđa, regeneriše i zateže kožu, usporava znakove starenja,
  • D-pantenol, krema sadrži visoku koncentraciju D-pantenola koji poboljšava proces regeneracije kože i čini je mekom i glatkom,
  • vitamin E, štiti kožu od prevremenog starenja i dejstva slobodnih radikala,
  • elastin, kožu hidrira, ublažava bore i obnavlja elastičnost.

Naneti kremu ujutro i uveče na prethodno očišćenu kožu lica i vrata.

Lanea

O nama

Lanea je sinonim za kvalitetnu ručno rađenu kozmetiku. U nju je utkano višegodišnje iskustvo dipl. farm. spec. kozmetologije Nataše Zečević. Kozmetika je u početku, od 2015. godine, plasirana kroz paletu magistralno rađenih preparata, u okviru Apoteke „Lavanda“.

Od sredine 2019. godine, u sklopu osvajanja novih tržišta, urađen je rebranding tako da je Vaša omiljena kozmetika sada dostupna u okviru našeg novog brenda. Ono što je ostalo isto, i što se konstantno unapređuje jeste kvalitet – kozmetika „Lanea“ se izrađuje ručno u našoj laboratoriji, od najboljih sirovina dostupnih na tržištu i po oprobanoj recepturi.

Svi proizvodi Lanea

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Sve porudžbine šaljemo kurirskom službom. Cena dostave nije uključena u cenu proizvoda jer zavisi od težine paketa i mesta isporuke.

Reklamacije

Eventualne reklamacije možete prijaviti na e-mail adresu: info@lanea.rs.

Vraćanje i zamena

Prodavac nije uneo pravila.

Pitanja i odgovori

You are not logged in