Bedž za moćne žene Multipraktika

(2 recenzije korisnika)

650 RSD1.100 RSD

Bedž za moćne žene, sa zlatnim česticama, od polimer gline.

Poništi
Svi proizvodi prodavca: Multipraktika
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , SKU: N/A
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Predstavljamo vam ručno rađene bedževe za moćne žene. 

Dimenzije: 4,5 x 5 cm.

Materijal: Glazirana polimer glina

Bedž stiže u ukrasnom pakovanju na dizajniranoj kartici, sa zahvalnicom o kupovini.

Idealno za poklon!

Slanje paketa

Prilikom svake kupovine prodavac je dužan da poručenu robu isporuči u roku od 5 (pet) radnih dana (dani vikenda se ne računaju), od trenutka kada na svoju e-mail adresu, koju ste uneli prilikom registracije, dobijete potvrdu da je kupovina uspešno završena. Isporuka se vrši u svim mestima na teritoriji Republike Srbije gde je dostava moguća od strane kurirske službe Postexpress. Preuzimanje pošiljke se vrši svakog radnog dana u periodu od 10 do 18 časova, a isporuka narednog dana do 19h, osim u slučaju kada na zahtev Kupca isporuka bude do 12h ili dan za dan. U slučaju da niste na adresi prilikom dolaska kurira biće vam ostavljen izveštaj sa kojim možete vašu pošiljku podići u najbližoj pošti. Prodavac se obavezuje da kupljenu robu dostavi u navedenom periodu od trenutka poručivanja.Ukoliko isporuka nije moguća krivicom Kupca, Prodavac ima pravo da nastale troškove prilikom prvobitne isporuke zaračuna Kupcu prilikom ponovnog slanja. U tom slučaju Kurirska služba će dostaviti potvrdu sa svim potrebnim podacima u kojoj se vidi mesto i vreme kada je pokušana isporuka. Prodavac je dužan da roba prilikom slanja bude obezbedjena i isporučena u originalnom pakovanju i ispravnom stanju.Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proveri ispravnost robe i svojim potpisom potvrdi da je robu preuzeo u ispravnom stanju, jer se naknadne reklamacije po pitanju količine ili samog oštećenja neće uvažavati. Takodje, ukoliko primeti neke nedostatke ili oštećenja na pakovanju, istu nije u obavezi da preuzme.U tom slučaju je potrebno da nas obavesti putem maila stvaramo@multipraktika.com o razlozima zbog kojih roba nije preuzeta, kako bi mi imali evidenciju i na najkraći  način rešili nastali problem. Cenovnik Post Express usluga možete proveriti ovde

Reklamacije

Prilikom preuzimanja robe od strane kurirske službe, Kupac je dužan da izvrši uvid u kupljen proizvod i ukoliko ustanovi da je roba oštećena i da nije u funkcionalnom stanju, Kupac ima pravo na reklamaciju. U tom slučaju neophodno je da reklamaciju prijavite putem e-maila stvaramo@multipraktika.com. Najkasnije u roku od 8 dana od prijema reklamacije, Kupac će biti obavešten o daljem postupku. Rok za rešavanje reklamacije je 14 dana od trenutka prijema iste. Prodavac se obavezuje da će artikal za koji je uložena reklamacija u što kraćem roku otkloniti popravkom bez plaćanja naknade ili izvršiti zamenu. Ukoliko servis kao i zamena artikla nije moguća, Kupac može da zahteva umanjenje cene, kao i raskid ugovora o prodaji, gde se Kupcu vraća celokupno uplaćeni iznos.

Vraćanje i zamena

Ukoliko imate bilo kakve primedbe ili reklamacije slobodno nas kontaktirajte kako bismo što pre pronašli rešenje. Poželjno je da to uradite odmah nakon prijema naručenih proizvoda, a krajnji je rok je 48 sati od tog momenta.

Multipraktika

Mi smo Milica, Marija i još jedna Milica.

Multipraktika je ženska kreativna agencija koju su osnovale Milica, Marija i još jedna Milica. Pored scenografije, organizacije i dekoracije različitih događaja, od nedavno se bavimo i proizvodnjom originalnih predmeta koji imaju za cilj da ohrabre, osnaže žene i podižu optimizam.

Svi proizvodi prodavca: Multipraktika

2 recenzije za Bedž za moćne žene Multipraktika

  1. ivanamitric (proveren vlasnik)

    odlična saradnja i predusretljivost prodavca. mnogo sam zadovoljna

  2. ivanamitric (proveren vlasnik)

    kupila sam 3 kompleta za tri moćne ženske i sve su bile oduševljene! Nosimo ga s ponosom 🙂

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 250 kg
Dimenzije 5 × 4.5 × 0.4 cm
izbor

gornji deo, donji deo, kombinacija gornjeg i donjeg dela