bio marni – džem od ljutih papričica

(1 recenzija korisnika)

390 RSD

100% prirodno po našem receptu

246g

292 na zalihama

Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

I ovaj recept smo uspeli da razvijemo bez pektina. Nismo uspeli da postignemo isti efekat u masovnoj proizvodnji, pa je svaka teglica proizvod ručnog rada. Svrstali smo ga u salse zbog svoje konzistencije iako smo ga, zbog svojih 60 brix-a deklarisali kao džem. Probajte. Da, ljuto je i slatko i fenomenalno.

Naše salse su od probranog voća prve klase, bez aditiva, konzervansa, veštačkih aroma i zaslađivača, bez GMO i bez glutena. Naše salse su pogodne za vegansku ishranu. Mi ne želimo da pravimo kompromis sa kvalitetom i ukusom. Prelijte sireve, meso, sladoled ili peciva salsama koje smo pažljivo izabrali za vas. Ovo je pravi proizvod za vas koji želite da istražujete nove ukuse. Probajte i uživajte.

Slanje paketa

Za sve kupce u Republici Srbiji koji kupe robu  u vrednosti preko 4000 RSD dostava je besplatna. Za robu do 4000 RSD kupci plaćaju cenu dostave u skladu sa težinom paketa a po cenovniku post ekspresa.

Reklamacije

Proverite robu pri dostavi. Za sva eventualna oštećenja prilikom transporta naknadne reklamacije ne prihvatamo.

Vraćanje i zamena

Možete da zamenite proizvod ukoliko ga ne otvorite. Sve troškove transporta za vraćenu robu snosi kupac.

Bio_Marni

Mi u Biomarniju stvaramo prirodne, hranljive proizvode koji doprinose zdravom načinu života. Živimo primenjujući  tri ključna principa: Kvalitet, uključivanje zajednice i očuvanje životne sredine. Koristimo isključivo probrano voće premijum kvaliteta  u svim našim proizvodima kako bismo kupcima pružili autentičan ukus prirode. Naše proizvode pravimo u skladu sa  ISO 22000 i HACCP  sistemima upravljanja kvalitetom kako  bismo vašoj porodici obezbedili najbezbedniji mogući proizvod.  Naša vizija je uključivanje naše zajednice i podizanje njihove svesti o značaju organske proizvodnje. Vidimo Bio Marni kao platformu koja će pružiti podršku i edukaciju lokalnim poljoprivrednicima u procesu sertifikacije kao i služiti kao pouzdan partner za razvoj i plasman organskih proizvoda.

Svi proizvodi prodavca: Bio_Marni

1 ocena za bio marni - džem od ljutih papričica

  1. Bio_Marni (potvrđeni kupac)

    Skroz neobično. Probali smo preko sira (brie) i koristili kao dip za tortilje…božanstveno…

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Dimenzije 30 × 12 × 9,5 cm