Blossom sveća

RSD 3,200.00

Velika sveća od prirodnog palminog voska, zapremine 1 kg i savršenom cvetnom mirisnom notom napravljenom od blenda 9 različitih cvetova.

20 na zalihama ( može da se naruči na zahtev)

Opis

Blossom je prirodna sveća napravljena od palminog voska sa drvenim fitiljem. Ručno punjena staklena posuda sa poklopcem, kako bi održavala isti intenzitet mirisa tokom celog trajanja sveće. Palmin vosak je prirodnog porekla, veganski, nije testiran na životinjama.

Nakon upotrebe, staklenu posudu možete koristiti u bilo koje druge svrhe. Periva je u mašini za sudove.

Mirisna nota: Buket – blend od 9 različitih cvetnih mirisnih nota

Zapremina: 1000 g

Dužina gorenja: 145 h

Intenzitet mirisa: 10/10

Lumika_Candles

Mi smo porodična radionica koja se bavi ručnom izradom luksuznih i klasičnih sveća. Izuzetno smo posvećeni kvalitetu naših sveća, te s toga posedujemo sertifikate svih materijala koje koristimo pri izradi.

Svi proizvodi Lumika_Candles

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Sveće šaljemo Post Express kurirskom službom i njihove cene možete pogledati na http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp Sve naše sveće su uglavnom težine od 500 g do 1.5 kg, osim ako je u opisu same sveće drugačije naglašeno. Od momenta porudžbine na Zanaterii, paket šaljemo u roku od 48h, osim ako poručite u petak, paket ćemo poslati u ponedeljak.

Reklamacije

Reklamacije primamo 24h od momenta porudžbine koje uključuju oštećenje sveće prilikom transporta. Potrebno je da nam na mail info@lumika.rs pošaljete fotografije oštećenog proizvoda i u roku od 24h dobićete odgovor od nas.

Vraćanje i zamena

Ukoliko je sveća prilikom transporta oštećena, potrebno je da nam se na mail za reklamacije javite u roku od 24 h od momenta dobijanja paketa i mi ćemo Vam za isto toliko vremena odgovoriti. Nastojimo da sve naše sveće krajnjem kupcu prikažemo u boji kokva je sveća zaista, ali napominjemo da u zavisnosti od tehnike koju koristite pri poručivanju sveće, kao i rezoluciju i podešavanja iste, može doći do odstupanja boje u nijansama.

Pitanja i odgovori

You are not logged in