Borrdoo- prsluk za bebe P2

RSD 2,300.00

Prsluk za bebe od finog teksasa p2

Očisti
Prijavi nepravilnost
, , , , Tags:, , SKU: N/A

Opis

Prsluk za decu, u teksas dezenu.

Pogodan za razne stilove i kombinovanja.
Može se kombinovati u sportsko-elegantnom stilu ili u klasičnoj eleganciji.
Uz farmerke ili pantalone.
Materijal: fini tanki teksas, postava
Vreme izrade: 4-6 radnih dana

Dodatne informacije

uzrast deteta

3-6M, 6-12M, 12-18M, 18-24M, 2-3G

Borrdoo

“Zaista uživamo u stvaranju novih i drugačijih modnih detalja i odevnih komada. Želimo da naši proizvodi budu vizuelno prepoznatljivi, uz naš standardni pečat kvaliteta. Želimo da probudimo vašu individualnost, smelost da budete svoji. Želimo da uživate u slobodi svoje različitosti.” BORRDOO FASHION

Svi proizvodi Borrdoo

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Isporuka poručenih artikala se vrši isključvo na teritoriji Republike Srbije. Poručeni proizvodi će Vam biti isporučeni posredstvom kurirske službe "YU-PD Express" d.o.o . Beograd - D Express d.o.o. Vreme isporuke 1-2 radna osim tokom državnih praznika kada se slanje paketa vrši prvi radni dan nakon praznika ili u posebnom slučaju kada će kupac blagovremeno biti kontaktiran i informisan o nemogućnosti isporuke porudžbine u navedenom roku. Kurirska služba će Vas obavestiti putem SMS-a da je Vaša porudžbina preuzeta i da možete očekivati isporuku. Kuriri kurirske službe pošiljke donose na adresu za isporuku u vremenskom periodu od 8 do 15 h radnim danima. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir će uručenje pošljke pokušati u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće Vas telefonom na broj koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovoriće novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni u ugovorenom terminu ne pronađe na adresi, pošiljka će biti vraćena Borrdoo Fashion-u, i u tom slučaju će se smatrati da ste odustali od porudžbine, te da ste ugovor raskinuli. Svakako ćemo Vas kontaktirati kako bi ustanovili razlog neuručenja, te kako bi se dogovorili o eventualnom ponovnom slanju.  

Reklamacije

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da vam proizvod ne odgovara ili iz bilo kog razloga želite da odustanete od kupovine, rok za odustanak je 14 dana od dana preuzimanja artikla. U slučaju odustanka od kupovine imate pravo da poručeni artikal zamenite za drugi ili da Vam bude vraćen novac. Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda poručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži. U slučaju odustanka od kupovine potrošač snosi direktne troškove povraćaja robe. Ukoliko se opredelite da u zamenu poručite drugi artikal, takođe snosite troškove povraćaja robe. Protekom roka od 14 (četrnaestdana od datuma prijema pošiljkepotrošač gubi pravo na odustanak od ugovora.

Vraćanje i zamena

Da biste ostvarili pravo na vraćanje kupljenog proizvodavraćena roba ne sme biti oštećena ili pohabanane sme biti korišćena u spoljnim uslovimaPotrošač ima pravo da artikal vrati ali ukoliko je artikal upotrebljavan na način koji nije adekvatantj upotreba artikla je prevazilazila ono što je neophodno da bi se ustanovila priroda i karakteristike proizvodapotrošač je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robeRoba koja se vraća mora biti vraćena u originalnoj ambalažiuz priloženu fakturu i popunjen obrazac za odustanak. Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu. U slučaju odustanka od kupovine Potrošač snosi direktne troškove povrata robe. Ukoliko ste se odlučili da izvršite zamenu ili da odustanete od kupovinepotrebno je da nas obavestite pozivom na broj 0637797412 ili nam pošaljite e-mail na adresu borrdoofashion@gmail.com kako bi dobili potrebne instrukcije vezano za zamenu ili povrat sredstava. Kupljeni proizvod zajedno sa potrebnom dokumentacijom možete poslati putem kurirske službe koju sami odaberetena adresu Borrdoo Fashion, Španskih boraca 4, 24000 Subotica.  

Pitanja i odgovori

You are not logged in