BRK – Balzam za bradu

1.750 RSD

Naš balzam za bradu u sebi sadrži najkvalitetniji pčelinji vosak dopremljen od domaćih pčelara, i ujedno daje mogućnost da stilizujete bradu onako kako to želite. Obogaćen mirisima bergamota, meda i sandalovine, ovaj balzam je sjajan za srednje i duže brade. Mirisna nota balzama odlično ide uz bilo koje ulje za bradu iz naše ponude, i umerenog je intenziteta.

Svi proizvodi prodavca: BRK
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,

Opis

Наш балзам за браду у себи садржи најквалитетнији пчелињи восак допремљен од домаћих пчелара, и уједно даје могућност да стилизујете браду онако како то желите. Обогаћен мирисима бергамота, меда и сандаловине, овај балзам је сјајан за средње и дуже браде. Мирисна нота балзама одлично иде уз било које уље за браду из наше понуде, и умереног је интензитета.

100% природан производ

Састав: Жути пчелињи восак, уље бадема, рицинуса, витамин Е, етарска уља сандаловине и бергамота (без бергаптена)

Паковање: 60г

Slanje paketa

Svi BRK paketi šalju se kurirskom službom AKS ili dostavom BRK dostavljača na teritoriji Beograda. Dostava je besplatna (prvi pokušaj dostave) i kupac ne snosi bilo kakve dodatne troškove. Ukoliko dostava bude neuspešna, sledeća se naplaćuje 300 dinara.

Reklamacije

Ukoliko imate bilo kakvih problema sa BRK proizvodima možete nam se javiti u roku od 14 dana, a mi ćemo, po Vašoj želji, zameniti proizvod ili Vam refundirati novac. Kontakt: 064 030 040 2 ili putem emaila 1930@brk.rs

Vraćanje i zamena

Ukoliko imate bilo kakvih problema sa BRK proizvodima možete nam se javiti u roku od 14 dana, a mi ćemo, po Vašoj želji, zameniti proizvod ili Vam refundirati novac. Kontakt: 064 030 040 2 ili putem emaila 1930@brk.rs

BRK

Kao jedan od vodećih proizvođača muše kraft kozmetike u Srbiji, naša misija je da svakom muškarcu pružimo najkvalitetniju negu brade, kose i kože. BRK proizvodi su spravljeni od prirodnih sastojaka i prave se ručno, kao u stara dobra vremena, kada su se stvari pravile da traju i da vrede. Ulja, sapune, voskove i sve ostale proizvode pravimo u malim serijama i proverenim recepturama. Naš tim čine sertifikovani tehnolozi i farmaceuti koji su tu da se pobrinu da naši proizvodi ispunjavaju sve visoke standarde današnje kozmetičke industrije. Pored njih, tu su i naše sapundžije koji su svoj zanat izučavali decenijama, koji se brinu o kompletnom procesu pravljenja voskova i sapuna. Svi naši proizvodi napravljeni su u Srbiji, i nisu derivati drugih kozmetičkih proizvoda.

Svi proizvodi prodavca: BRK

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Pitanja i odgovori

You are not logged in