CRNO MLEKO

810 RSD

Sveže mleko od crnog susama

Svi proizvodi prodavca: Komleko
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Šampion kalcijuma i proteina! Priroda je stvari učinila jasnim: što intenzivnija boja, to više antioksidanata u namirnici! Ovo mleko smo specijalno razvili da bude pravi čuvar kostiju, snage mišića i imuniteta. U Aziji idu toliko daleko da crni susam smatraju za lekovitu namirnicu koja zaustavlja starenje.

  • Sirovi crni organski susam
  • Sirovi badem
  • Pročišćena voda
  • Urma
  • Himalajska so

Slanje paketa

Komleko isporučujemo dva puta nedeljno četvrtkom od 18-21h nedeljom od 18-21h, kako biste uvek u frižideru imali sveže i ukusno mleko od orašastih plodova. Za isporuke četvrtkom, možete da poručite do srede u 17h. Za isporuke nedeljom, možete da poručite do subote u 12h. Isporuka mleka je besplatna bez ograničenja količine u delovima Beograda koji je označen na mapi.

Reklamacije

Prodavac nije uneo pravila.

Vraćanje i zamena

Prodavac nije uneo pravila.

Komleko

Naša mala zanatska radionica proizvodi mleka od orašastih plodova bez ikakvih aditiva ili konzervansa i istog dana ih besplatno dostavlja na kućnu adresu, kako bi što veći broj Beograđana mogao da uživa u ukusu i brojnim blagodetima svežih biljnih mleka, spremljenih sa puno ljubavi.

Komleko pravimo ručno, postupkom koji čuva sve enzime i vitamine, isključivo od čistih prirodnih sastojaka: badema, indijskih oraha, lešnika, susama, sirovog organskog kakaa, organskih ovsenih pahuljica, kokosa, prave organske vanila sa Madagaskara, cejlonskiog cimeta, svežih urmi… sve u skladu sa konceptom: jednostavno, zdravo i – ukusno!

Sirova, ručno pravljena biljna mleka su prepuna vitamina, proteina, kalcijuma i zdravih biljnih enzima koji su potpuno očuvani tokom pripreme, uz nisku kalorijsku vrednost. Nema antibiotika, aditiva, pasterizacije ili presa pod visokim pritiskom koje sve ove prirodne blagodeti uništavaju.

Komleko je jedinstveno i po svojoj staklenoj ambalaži, koja čuva sva svojstva prirodnog, svežeg mleka, ali i okolinu. Kako bismo podržali svoje kupce da recikliraju, svi koji flaše sačuvaju i vrate prilikom sledeće dostave dobijaju popust.

Svi proizvodi prodavca: Komleko

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.