DAbraka – DAbra slonić

RSD 2,200.00

Unikatan slonić za dečije sobe

Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , ,

Opis

Slonić je napravljen rucno, od merino vune, tehnikom filcanja (pustovanja) vune. Unutrasnjost je napravljena od sintetičke vune, istim postupkom. Cvetic ima žičanu konstrukciju a preko nje je, takođe, vuna.

Dimenzije:18 x 12 x 12 cm

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg
Dimenzije 18 × 12 × 12 cm
materijal

Vuna

DAbraka-DAbra

  Zdravo,
ja sam Dada. Magistrirala sam grafiku na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju. Poslednjih 5 godina se bavim vitražem a uvela sam i drvo u izradu nakita.
Vitraž je rađen Tiffany tehnikom. To su različiti upotrebni i dekorativni predmeti: lampe, svećnjaci, nakit, terarijumi za sukulente…
Vitraž je stara umetnička forma, slika koja nastaje iz delova obojenog stakla koja se u celinu spaja metalima. Staklo se dobija tehnologijom ručne izrade. Samim tim, svaka ploča stakla ima različite karakteristike pa je već sama po sebi unikat. Predmet od stakla radjen Tiffany tehnikom nastaje tako što se staklo precizno seče, brusi, obmotava bakarnom folijom a potom spaja u celinu kalajem. Zatim sledi patiniranje i zaštita antioksidansom. Vitraž kao tehnika se menja i razvija. U nekim od radova se oseća “moderniji” pristup tehnici i njenim izrazajnim mogućnostima.
Nakit od drveta za mene nije samo nakit. Prilazim mu na jedan malo drugačiji način. On je za mene skulptura, umetničko delo pa tek na kraju dekorativni predmet. Ponekad drvo kombinujem sa staklom, dodajem mu kožu, zlatne listiće, istražujem, igram se.
Moja radoznalost i moje umetničko obrazovanje me stalno tera da istražujem materijale, tehnike i da razvijam svoj rad. Nastojim da svaki predmet koji izradim ima u sebi dozu elegancije i umetnosti.
Svaki rad je rađen sa posebnom pažnjom, unikatan je i to mu daje posebnu vrednost.

Svi proizvodi DAbraka-DAbra

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Svi artikli najčešće se šalju već sledećeg dana, a najkasnije u roku od 2 radna dana. Dostava robe koju ste poručili vrši se Post Express kurirskom službom .    Troškovi dostave- Post Express kurirska služba Troškovi dostave po cenovniku  Post Express službe obračunavaju se prema vrednosti i težini paketa. Cenovnik Post Express kurirske službe za porudžbine koje šaljem sa otkupom možete videti na stranici http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/obracun-postarine.asp Za izračunavanje unesite okvirno težinu Vaše porudžbine a u poljima vrednost i otkup unesite iznos vaše porudžbine. https://www.posta.rs/cir/alati/KalkulatorCena.aspx?vrPos=peSrb    Za porudžbine plaćene preko računa važeće cene Post Express-a su: -150,00 din. za pošiljke do 0,5 kg -240,00 din. za pošiljke od 0,5 do 2 kg -300,00 din. za pošiljke preko 2 kg Navedene cene važe za opciju dostave od 8 -19h    Način plaćanja: Poručene proizvode možete platiti:
  1. Pouzećem, odnosno gotovinom prilikom preuzimanja robe- u tom slučaju vrednost porudžbine plaćate kuriru prilikom preuzimanja.
  2. Uplatom na  žiro-račun na osnovu podataka dobijenih nakon potvrde porudžbine (nalogom za uplatu, u bilo kojoj pošti, banci i svakom drugom mestu gde je omogućen platni promet).Molim Vas da prilikom uplate na žiro račun navedete svoje puno ime i prezime (koje ste koristili pri poručivanju) kako bi bila u mogućnosti da blagovremeno evidentiram Vašu uplatu.
   Vreme isporuke i prijem paketa  Post Express vrši dostavu od 8 do 19h a postoji i opcija uručenja paketa do 12h koju je potrebno da napomenete u slučaju da je želite. Na teritoriji Šapca, preuzimanje je moguće po dogovoru.  

Reklamacije

Dada Vitraži snosi odgovornost za kvalitet proizvoda kao i njihovo pakovanje prilikom slanja kurirskom službom. Svaki proizvod ce biti adekvatno upakovan. Reklamacija će se prihvatiti samo  ako je oštećenje moglo nastati  pre predaje kurirskoj službi.

Vraćanje i zamena

Ovaj proizvod ne podleže vraćanju i zameni.

Pitanja i odgovori

You are not logged in