Daska za serviranje od kedra

RSD 1,600.00

Unikatna daska za serviranje od kedra

1 na zalihama ( može da se naruči na zahtev)

Prodavac Dabar_and_Ko
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,

Opis

Unikatna ručno izradjena daska za serviranje od kedrovog drveta

Dimenzija: 40×20 cm, debljina 2 cm

Zaštita: mineralno ulje i pčelinji vosak

Dodatne informacije

Težina 08 kg
Dimenzije 40 × 20 × 2 cm

Dabar_and_Ko

Brend Dabar & KO (Udruženje “Čarobni prsti”) čine dvoje mladih ljudi koji vole da grickaju drvo! U našoj prodavnici možete pronaći ručno izradjene, unikatne komade od ovog plemenitog materijala. Svaki predmet nastao u našoj radionici plod je dugotrajnog i pažljivog rada, kao i velike ljubavi prema drvetu koja nam pomaže da istrajemo i idemo napred.

Svi proizvodi Dabar_and_Ko

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Pakete u najkraćem mogućem roku šaljemo putem "Aks express" kurirske službe. Kupac snosi troškove isporuke, a cena isporuke zavisi od težine paketa. Cene isporuke možete proveriti ovde: http://www.aks.rs/cenovnik/ Rok isporuke je 3-6 radnih dana od datuma poručivanja, odnosno 7-10 dana u slučaju praznika ili nepredvidjenih okolnosti. Za proizvode koji su u okviru naše prodavnice  označeni kao "custom proizvodi" potrebno je sačekati na izradu proizvoda 7-15 radnih dana, nakon čega sledi uobičajen naznačeni rok isporuke.

Reklamacije

Prilikom preuzimanja pošiljke u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja, paket ne bi trebalo da preuzmete. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja pakovanja ustanovili da isporučena roba oštećena ili nesaobrazna naručenoj molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke kontaktirate na email dabarandko@gmail.com. U najkraćem mogućem roku od dana prijema reklamacije, odgovorćemo vam na izjavljenu reklamaciju tj. zamenu i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste. Ukoliko je proizvod moguće zameniti ili popraviti učinićemo isto, a u slučaju trajne štete vratićemo vam novac u roku od 15 dana.

Vraćanje i zamena

Vraćanje i zamena proizvoda moguća je u roku od 7 dana od primanja pošiljke. U tom slučaju kupac je dužan da robu vrati nekorišćenu, neoštećenu i u originalnom pakovanju. U ovom slučaju, kupac snosi troškove isporuke.

Pitanja i odgovori

You are not logged in