Death Burger

1.500 RSD

Suptilni osvrt na nezdravu ishranu.

Digitalni print na kvalitetnom papiru.

Dimenzije: Š 32cm, V 44,8cm

Print je moja lična ilustracija, tako da umJetničko delo dobijate direktno iz izvora, i podržavate umetnika. Hvala!

Svi proizvodi prodavca: Os_Frontis
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,

Opis

Zidni print na kvalitetnom papiru.

Dimenzije: Š 32cm, V 44,8cm

Print nije uramljen, šaljem ga na papiru, privremeno zarobljenog između dva sloja debelog kartona.

Printove ne držim na zalihama, već ih izrađujem po narudžbi, pa vas molim da dozvolite jedan radni dan za izradu istog. Ako narudžba stigne ranije u toku dana, biće poslat istog dana.

Isporuku vršim kurirskom službom Post Express danas za danas ili danas za sutra, u zavisnosti od dogovora s vama. Isporuku plaćate vi, po cenama koje možete naći na ovom linku.

Slanje paketa

Post Express kurirskom službom. Plaćanje pouzećem. Poštarina na račun kupca. Pošiljka će u zavisnosti od doba dana kad je narudžba primljena biti poslata ili isti ili sledeći dan. Cenovnik usluga Post Express isporuke možete videti ovde.

Reklamacije

Obavezujem se na iskrenost po pitanju opisa kvaliteta proizvoda, a dizajn sami možete da vidite na fotografijama. To znači da ću reklamacije primati samo vezano za fizička oštećenja proizvoda koja su meni možda promakla, a nisu nastala u transportu.

Vraćanje i zamena

Obzirom da iskreno i realno opisujem i prikazujem proizvod na prodavnici, zamena je moguća samo u slučaju fizičkih oštećenja koja nisu nastala u transportu.

Os_Frontis

Os Frontis je mini brend za sada posvećen izradi neobičnih majica i umetničkih printova, iako je, s obzirom na veoma eklektičnu prirodu vlasnika i autora moguće da će se proširiti i na druge oblike umetničkog delovanja. Ideja koja stoji iza ovog brenda je pokušaj da se funkcioniše van velike i zle korporativne distribucione mreže i obezbedi rad u jednom intimnijem, ljudskijem okruženju u kom ljudsko biće pravi proizvode za druga ljudska bića i u direktnijem je kontaktu s njima nego što bi to bilo moguće u “velikom” svetu. Ideja je stvarati, biti kreativan, usrećiti ljude, i fokusirati se na stvaranje proizvoda koje će ljudi voleti i biti povezani s njihovom ljudskom dimenzijom.

Svi proizvodi prodavca: Os_Frontis

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Pitanja i odgovori

You are not logged in

Možda će vam se svideti …

Svi proizvodi prodavca: Os_Frontis
Svi proizvodi prodavca: Os_Frontis
Svi proizvodi prodavca: Os_Frontis