DINO set – Ružica suknjica sa dinosaurus aplikacijom

RSD 4,000.00

Za sve naše male dame 👧🏻👧🏼👧🏿👧🏾👧🏽, pamučna suknjica boje ruža i ljiljana sa klipsima na prednjoj strani je kompatibilna sa svim BEGABUNGO DINOSAURUS🦕 🦖  aplikacijama za pokretanje prstića i vijugica!
Elastična traka na struku omogućava lako oblačenje. Izuzetno izdržljiv i vazdušast pamučni materijal je istovremeno nežan prema dečjoj koži i otporan na cepanje i fleke. Mašinsko pranje na 30 – 40 stepeni.

Utkane niti iz zvezdne prašine za sve dame sa karakterom! Testirano i odobreno od strane srećne dece!

Preporučena starost:
DINO 🦕  🦖: 1g+

Poništi

Dodatne informacije

Veličina

80cm (9m – 18m), 90cm (18m – 30m), 100cm (3g – 3,5g), 110cm (3,5g – 4g)

Dinosaurus

sauropod, pterodaktil, t-rex

BEGABUNGO

BEGABUNGO je prvi interaktivni koncept odeće za decu, usmeren na jačanje emocionalnog i kognitivnog potencijala od malih nogu. Naši proizvodi su pažljivo dizajnirani od strane stručnjaka za mališane uzrasta od 6 meseci do 5 godina, sa ciljem da se podrži rana stimulacija dece, koja je ključna za dalji razvoj: fokus i koncentracija, emocionalni razvoj, razvoj fine i krupne motorike.

Odlučni smo u korišćenju sertifikovanih materijala, prirodnih i biorazgradivih, koji zadovoljavaju norme i standardne bezbednosti – EN71.

Budi precizan! Budi kreativan! Budi spretan i okretan! Budi nežan prema prirodi! Budi svoj! Budi BEGABUNGO!

Svi proizvodi BEGABUNGO

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

BEGABUNGO sve svoje porudžbine šalje post expresom i cena slanja je uključena u cenu kupljenog proizvoda. Kupac je u obavezi da plati cenu otkupa proizvoda koja iznosi 129 RSD.

Reklamacije

Primamo sve reklamacije za BEGABUNGO proizvode u periodu od 2 nedelje od datuma kupovine ukoliko kupljeni artikal nije prethodno nošen i vidno korišćen, opran ili oštećen (pocepan, ofarban ili isflekan). Cenu slanja proizvoda prilikom reklamacija snosi kupac. Za sve nedoumice i detalje u vezi procedure za reklamacije, kontaktirajte nas putem emaila: office@begabungo.com

Vraćanje i zamena

Primamo sve zamene BEGABUNGO proizvoda u periodu od 2 nedelje od datuma kupovine u slučaju ukoliko kupljeni artikal nije prethodno nošen i vidno korišćen, opran ili oštećen (pocepan, ofarban ili isflekan). Cenu slanja proizvoda prilikom zamena i vraćanja snosi kupac. Za sve nedoumice i detalje u vezi procedure za vraćanja i zamene, kontaktirajte nas putem emaila: office@begabungo.com

Pitanja i odgovori

You are not logged in

Možda će vam se svideti …

Band set – Ružica suknjica...
RSD 4,000.00RSD 4,500.00
Prodavac BEGABUNGO
Prodavac BEGABUNGO
Prodavac BEGABUNGO
Prodavac BEGABUNGO