Dnevni krevet

RSD 34,000.00RSD 37,300.00

Zvezda Scandi kolekcije, dnevni krevet Daydreamer atraktivno je rešenje za sve ljubitelje modernog skandinavskog dizajna koji osim na funkcionalnosti nameštaja insistiraju i na njegovom karakteru.

Autentični dnevni krevet Daydreamer momentalno postaje zvezda svakog enterijera u kom se nađe, udišući u njega duh nenametljivog modernizma i vrhunske funkcionalnosti. Lagan i skladan, idealan je izbor za dnevne boravke, prostrane hodnike, kancelarije, spavaće ili gostinske sobe savremenog senzibiliteta. Jednako dobro izgleda smešten odmah do prozora ili uza zid.

Zahvaljujući visoko kvalitetnim višeslojnim sunđerima različite tvrdoće, ovaj šik dizajnerski komad pruža savršenu udobnost čak i prilikom dugog sedenja ili ležanja. Naslon u obliku valjka pruža odličnu potporu lumbalnom delu kičme, a dezen i boja mebl štofa, kao i dimenzije samog komada mogu se prilagođavati vašim željama.

Očisti
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, Tags:, , , , , , , SKU: N/A

Opis

Dnevni krevet “Daydreamer” – savršen spoj elegancije, skandinavskog pročišćenog dizajna i funkcionalnosti.

Zbog svoje jednostvnosti i funkcionalnosti, savršeno se slaže uz svaki enterijer i dekor. Ovo je šik i koristan komad nameštaja namenjen za dnevne boravke, prostrane hodnike, sobe – gde izgleda odlično smešten odmah do prozora ili uz zid, takođe, možete ga smestiti u spavaću ili gostinsku sobu. Ako u vašem dnevnom boravku fali mesta za sedenje, dnevni krevet je idealan za to. Možete ga smestiti i u hodnik, kancelariju ili bilo gde gde smatrate da je potreban otmen komad nameštaja.

Proizveden je od punog drveta oraha, hrasta ili jasena, kvalitetnog sunđera iz više slojeva različite tvrdoće čime je postignuta savršena udobnost čak i tokom dugog sedenja ili ležanja. Kao naslon prilikom sedenja i potpora lumbalnom delu leđa dizajniran je jastuk u obliku valjka.

Dezen i boja mebl štofa se mogu birati po želji.

Lakiran je akrilnim lakom u mat efektu sa 0% sjaja čime je postignut savršena skandinavska natur estetika.

Dimenzije:

Dužina: 1600mm

Širina: 700mm

Visina: 230mm + 150mm (debljina dušeka)

*Dimenzije se mogu prilagoditi po zahtevu.

**Rok isporuke je 30 dana.

Dodatne informacije

drvo

jasen, hrast

Floem_Studio

O nama

Floem je nastao u septembru 2018. godine kao sinergija vizije dvoje autora, Milene Jovanović i Filipa Vukosavljevića. Floem je zamišljen kao brend koji će srpskom tržištu ponuditi upravo ono što mu nedostaje: nameštaj od masiva domaće proizvodnje ispirisan skandinavskim dizajnom. Tokom procesa nastanka brenda, ideja je bila da se kroz godine Floem razvija i raste, osluškujući tržište. Polazeći od temelja skandinavskog i mid-century dizajna, kao što su jednostavnost, funkcionalnost, pročišćene linije i moderna estetika, autori žele da stvaraju proizvode koji rezonuju sa vrednostima savremenog čoveka olakšavajući njegovu svakodnevicu.

Velika radoznalost prema drvetu kao materijalu inspiriše nas da kreiramo proizvode koji u enterijer unosi osećaj harmonije i sklada, osvešćujući sadašnji trenutak i našu ulogu u njemu.

Od ideje do realizacije, u svaki komad utkali smo san o vrlini, posvećenosti i poštovanju kako prema životnoj sredini tako i prema nama samima. Otvoren pristup dizajnu omogućio nam je da u svoje proizvode unesemo organsku, prirodnu mekoću i formalistički minimalizam, ne izostavljajući pritom važnost funkcionalizma i racionalizma u procesu projektovanja. Naš rad zasniva se na dubokom poštovanju prema drvetu, njegovim karakteristikama i svojstvima čije mogućnosti kroz teoriju i praksu istražujemo već decenijama.

Svi proizvodi Floem_Studio

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

PREVOZ NAMEŠTAJA: Isporuku nameštaja vršimo besplatno u radijusu od 60 km. Na celoj teritoriji Srbije mogućnost besplatne isporuke za veće poručene količine, ili u vrednosti robe od preko 85 000,00 rsd. Za vrednosti pošiljke ispod 85 000,00 rsd na celoj teritoriji Srbije, isporuka se naplaćuje po sledećem cenovniku: I ZONA: U krugu od 60 do 139 km - 3 000,00 rsd II ZONA: U krugu od 140 do 229 km - 4 200,00 rsd III ZONA: U krugu od > 230 km - 6600 rsd Sve manje proizvode, sem ogledala, isporučujemo kurirskim službama.  

Reklamacije

Reklamacije uvažavamo u roku od 24h dana od dana prispeće za sva oštećenja nastala tokom transporta.

Vraćanje i zamena

Ukoliko dođe do bilo kakvih problema, kontaktirajte nas u najkraćem mogućem roku.

Pitanja i odgovori

You are not logged in

Možda će vam se svideti …

Čiviluk
RSD 10,800.00
Klub stolovi
RSD 17,230.00RSD 19,670.00
Akcija! -6%