Dr. Barbers Krem Balzam

1.800 RSD

DR. Barbers krem balzam za bradu hidrira, omekšava ne masti, u vakumu ne oksidira, a pumpica koristi kao dozator. Pomaže i umiruje crvenilo na koži.

Svi proizvodi prodavca: The_Barbers
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , SKU: 200

Opis

Dr.Barbers Krem Balzam za bradu je prirodan proizvod kremaste strukture namenjen svim bradonjama. Ovaj proizvod su osmislili i kreirali berberi Berbernice Barbers, poučeni svim svojim iskustvom kao berberi i kao bradonje. Sastav mu je jako složen I kvalitetan. Hidrira I omekšava bradu istog momenta po nanošenju, a pritom je ne masti. U svom sastavu ima puno sastojaka koji pomažu kod crvenila i nekih upalnih procesa, kožu smiruju i neguju.

Airless pakovanje sprečava oksidaciju proizvoda, što znači da je proizvod od početka do kraja korišćenja vakumski zatvoren. Tako da na taj način održava svežinu. Vakum pumpica koja služi da istisnemo proizvod je odlična za doziranje. 1 do 2 potiska za kraću i srednju bradu. 3 do 5 za dugačku. Najbolje naneti na vlažne dlanove i utrljati u koren brade, odnosno kožu lica pa zatim raščešljati i oblikovati. Možete probati svaki proizvod u našem Barbers shopu.

Slanje paketa

Slanje kurirskom službom. Plaćanje po preuzimanju porudžbine.

Reklamacije

Reklamacije su prihvatljive 15 dana po preuzimanju porudzbine.

Vraćanje i zamena

Ukoliko se ustanovi da je reklamacija validna,novac će vam biti vraćen ili će proizvod biti zamenjen.

The_Barbers

Ko smo mi?

Mi smo online shop gde možete naći sve što vam je potrebno za negu vaše brade ili kose
Mi smo online shop gde možete naći sve što vam je potrebno za negu vaše brade ili kose. Radeći kao berberi smo stekli iskustvo o tome šta je dobar proizvod, a šta je prodaja magle.. znamo probleme oštre,kovrdžave, tanke kose… sve tipove brada i šta im je potrebno… naš asortiman biramo isključivo od proizvoda koje smo prethodno probali i potvrdili njihov kvalitet. Tu smo na raspolaganju za savet i da podelimo svoje znanje sa klijentima da bi bez puno filozofiranja sami kući postizali najbolji željeni rezultat. Imamo neke snove i ljupav prema tome što radimo i kroz naš put želimo da provedemo i sve vas koji uživate u tome što radimo.. The Barbers Shop je prodavnica namenjena uživaocima berberskog zanata. Nastali smo kao potreba naših mušterija. Nositi bradu znači biti konektovan sa nekim starim vrednostima i nositi ih svuda sa sobom, udisati život punim plućima, biti budan, prisutan, slobodan i svoj.

Šta nam je cilj?

Da budemo unikatno mesto za sve bradonje, mesto na kojem možete da nađete sve što vam treba
Da budemo unikatno mesto za sve bradonje, mesto na kojem možete da nađete sve što vam treba. Napravili smo online prodavnicu na kojoj se nalaze različiti proizvođači podeljenih u više kategorija proizvoda. Obezbedili smo i premium proizvode, čak smo za vas kreirali i naš proizvod koji je potpuno prirodan i totalno kul. Cilj nam je da ljudima izadjemo u susret i da svojim savetima i preporukama otvorimo oči o tome koji pribor da koriste, koje preparate… naša priča je tek počela. Lagano ćete videti nastavak, budite uz nas.

Svi proizvodi prodavca: The_Barbers

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Pitanja i odgovori

You are not logged in