Drvena činija – 2090

2.200 RSD

Činija za voće ili salate, tradicionalnog oblika, od bukovog drveta.

12 na zalihama ( može da se naruči na zahtev)

Svi proizvodi prodavca: Wood Holz
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , , SKU: 2090
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Predivan proizvod, savršenstvo skandinavske dizajnerske škole, jednostavnost i funkcionalnost utkane u proizvod: činija za salate, voće, slatkiše ili za šta vam treba. Neophodan komad u svakoj kući, ali i izvanredna kao poklon nekome za svadbu, rođendan ili venčanje. Blago rundirane sve ivice pa je “soft” na dodir. Izrađena je od termo tretiranog bukovog drveta. Veličina  Ǿ 250 x 100 mm, težina 820 grama. Finiš: nauljeno prirodnim uljima sa voskom. Dizajn: Wood Holz.

Slanje paketa

Za svaki od proizvoda je isporuka na upit, ne garantujemo zalihu. Minimalna vrednost narudžbe je 1.000 dinara. Ako ima proizvoda na zalihi, isporuka je u roku 1-3 radna dana, AKS kurirskom dostavom, dostava je uključena u cemu proizvoda. U slučaju da nema proizvoda koga ste želeli obavestićemo Vas kada bi orijentaciono mogao da se pojavi u ponudi proizvod koga želite, ili možemo da ponudimo sličan po obliku i nameni.

Reklamacije

Ako ste dobili oštećen proizvod, bilo našim propustom u samom procesu proizvodnje ili da je do oštećenja/loma došlo u transportu od nas do Vas... nedovoljnom ili neodgovarajuće sigurnom ambalažom proizvoda... molimo Vas da slikate takav proizvod kamerom na mobilnom telefonu, dostavite nam datum kupovine, ŠIFRU proizvoda, slike i kratak opis oštećenja na Viber 064/5721870 ili e-mail adresu: kuhinjske.daske.srbija@gmail.com.  Mi ćemo Vam dati predlog za rešavanje reklamacije, da li popravkom oštećenja (ako je moguće ili isplativo), ili zamenom tog proizvoda istim ili sličnim proizvodom. U slučaju nemogućnosti rešavanja reklamacije na Vaše zadovoljstvo, vratićete nam proizvod, a mi Vama novac koji ste dali za njega uplatićemo na Vaš tekući račun.

Vraćanje i zamena

Otkazivanje narudžbe ne povlači nikakve posledice, naročito ako je izvršeno pre slanja robe i ljubazno Vas molimo da nam u slučaju da odustajete od kupovine, iz bilo kog razloga u koji ne zalazimo, to odmah javite na Viber broj 064/5721870 ili email kuhinjske.daske.srbija@gmail.com.

Wood Holz

Mi smo Wood Holz, preduzetnička radnja i proizvodimo vrhunsku drvnu galanteriju po skandinavskom dizajnu. U našoj ponudi imamo stotinjak artikala za domaćine ali i profesionalce, od dasaka za sečenje i serviranje… preko mlinova za biber, do poslužavnika, činija, renda za sir…ali za svaki od proizvoda vrede ista pravila:  vrhunski dizajn, kvalitet drveta i obrada. Brend Wood Holz je nastao 2016. godine, kao naša odluka da proizvode koje radimo za izvoz u EU plasiramo pod našim imenom, da stvaramo naše linije proizvoda i da ponosno naši proizvodi nose nalepnicu “proizvedeno u Srbiji”.

Svi proizvodi prodavca: Wood Holz

Dodatne informacije

Težina 0820 kg
Dimenzije 25 × 10 cm