Drvena LED lampa – Žirafa

7.600 RSD

Predstavljamo vam ručno rađene lampe od drveta sa led diodama. Ono što ih spaja su finese i oblici koji nadahnjuju. Bez mnogo napora, idealno se uklapaju u različite stilove uređenja savremenog doma, dajući mu dozu preko potrebnog šarma.

Svi proizvodi prodavca: Two_N
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Predstavljamo vam ručno rađene lampe od drveta sa led diodama. Ono što ih spaja su finese i oblici koji nadahnjuju. Bez mnogo napora, idealno se uklapaju u različite stilove uređenja savremenog doma, dajući mu dozu preko potrebnog šarma.

Jedno je sigurno, deca će ih prosto obožavati!

Dimenzije:38 x 26 x 5,5 cm.

Materijal: Prvoklasna borova masivna ploča, led diode toplo bele, kabl sa međuprekidačem u beloj boji.

Održavanje: prebrisati suvom krpom.

Mogućnost kačenja na zid ili kao samostojeća – bilo na polici ili na podu.

Slanje paketa

Prilikom svake kupovine prodavac je dužan da poručenu robu isporuči u roku od 10 (deset) radnih dana (dani vikenda se ne računaju), od trenutka kada na svoju e-mail adresu, koju ste uneli prilikom registracije, dobijete potvrdu da je kupovina uspešno završena. Isporuka se vrši u svim mestima na teritoriji Republike Srbije gde je dostava moguća od strane kurirske službe Postexpress. Preuzimanje pošiljke se vrši svakog radnog dana u periodu od 10 do 18 časova, a isporuka narednog dana do 19h, osim u slučaju kada na zahtev Kupca isporuka bude do 12h ili dan za dan. U slučaju da niste na adresi prilikom dolaska kurira biće vam ostavljen izveštaj sa kojim možete vašu pošiljku podići u najbližoj pošti. Prodavac se obavezuje da kupljenu robu dostavi u navedenom periodu od trenutka poručivanja.Ukoliko isporuka nije moguća krivicom Kupca, Prodavac ima pravo da nastale troškove prilikom prvobitne isporuke zaračuna Kupcu prilikom ponovnog slanja. U tom slučaju Kurirska služba će dostaviti potvrdu sa svim potrebnim podacima u kojoj se vidi mesto i vreme kada je pokušana isporuka. Prodavac je dužan da roba prilikom slanja bude obezbedjena i isporučena u originalnom pakovanju i ispravnom stanju.Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proveri ispravnost robe i svojim potpisom potvrdi da je robu preuzeo u ispravnom stanju, jer se naknadne reklamacije po pitanju količine ili samog oštećenja neće uvažavati. Takodje, ukoliko primeti neke nedostatke ili oštećenja na pakovanju, istu nije u obavezi da preuzme.U tom slučaju je potrebno da nas obavesti putem maila ili kontakt telefona 064/2978-303 o razlozima zbog kojih roba nije preuzeta, kako bi mi imali evidenciju i na najkraći  način rešili nastali problem. Cenovnik Post Express usluga možete proveriti ovde

Reklamacije

Prilikom preuzimanja robe od strane kurirske službe, Kupac je dužan da izvrši uvid u kupljen proizvod i ukoliko ustanovi da je roba oštećena i da nije u funkcionalnom stanju, Kupac ima pravo na reklamaciju. U tom slučaju neophodno je da reklamaciju prijavite putem e-maila twonkidsfurniturendecor@gmail.com ili putem telefona za reklamacije 064/2978-303. Najkasnije u roku od 8 dana od prijema reklamacije, Kupac će biti obavešten o daljem postupku. Rok za rešavanje reklamacije je 14 dana od trenutka prijema iste. Prodavac se obavezuje da će artikal za koji je uložena reklamacija u što kraćem roku otkloniti popravkom bez plaćanja naknade ili izvršiti zamenu. Ukoliko servis kao i zamena artikla nije moguća, Kupac može da zahteva umanjenje cene, kao i raskid ugovora o prodaji, gde se Kupcu vraća celokupno uplaćeni iznos. Kupac je obavezan da uz reklamaciju dostavi račun za kupljeni proizvod.

Vraćanje i zamena

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema.
Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 10 dana od potvrde isporuke. Ako je prošlo više od deset dana, nažalost, ne možemo vam ponuditi povrat novca. Da biste ispunjavali uslov za povraćaj, vaš predmet mora biti neiskorišćen i u istom stanju u kom ste ga dobili. Takođe mora biti u originalnoj ambalaži. Ne prihvatamo povrat naručene robe sa prilagođenim dizajnom ( npr. personalizovane porudžbine). Povrat novca može se izvršiti samo za stavke sa uobičajenom cenom, nažalost, stavke kupljene sa akcijskom ponudom nije moguće vratiti. Da bismo izvršili povrat novca potreban nam je račun ili dokaz o kupovini.Molimo vas da kupljene predmete ne vraćate bez naše potvrde. Prethodno nas o tome izvestite putem e-maila na adresu twonkidsfurniturendecor@gmail.com Postoje situacije kada se odobravaju samo delimični povrati (ako su ispunjeni osnovni uslovi) a to je u slučaju da je od potvrde isporuke prošlo više od 10 dana ili da nekorišćenom proizvodu nedostaju delovi koji nisu posledica naše greške. Nakon što primimo i pregledamo paket koji ste nam vratili, poslaćemo vam e-mail da vas obavestimo o prijemu vraćenog predmeta. Takođe ćemo vas obavestiti o odobrenju ili odbijanju vašeg povrata novca. Ako povrat bude odobren, novac će vam biti uplaćen na broj tekućeg računa koji nam prethodno dostavljate. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.

Two_N

Firma TWO N KIDS FURNITURE & DECOR osnovana je 2020. godine sa sedistem u Beogradu. Tu smo pretočili svo naše znanje i veštine stečene dugogodišnjim iskustvom u drvnoj industriji, uz iskrenu strast prema dizajnu. Naš fokus je stvaranje jedinstvenog ambijenta za život, igru, učenje, jer mi poznajemo izazove dizajniranja iz prve ruke. Sa akcentom na proizvodnji dečijeg nameštaja, drvenih lampi, zidnih dekoracija od drveta, igračaka i postera, nudimo i mogućnost projektovanja i detaljističke razrade svog ostalog nameštaja za Vaš dom. Naši proizvodi nisu samo sigurni i udobni, već i elegantani, zabavani i živopisni, i što je najvažnije, potpuno prilagodjeni potrebama vas i vaše dece. Uverite se i sami!

Svi proizvodi prodavca: Two_N

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 25 kg
Dimenzije 45 × 20 × 10 cm