Drvena polica TV

RSD 3,880.00

Drvena dečija polica u obliku retro modela televizora. Izaberite vašu omiljenu boju, okačite je na zid kao dekoraciju, stavite na nju omiljenu knjigu, igračku. Savršeno će se uklopiti u sve što zamislite. Napravljena je od brezove šperploče i obojena ekološkim bojama.

Očisti
Prodavac Two_N
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , SKU: N/A

Opis

Retro dizajn police. Korpus je u natur varijanti dok se prednja maska boji u tonu po izboru.

Dimenzije proizvoda: 44x39x15,5 cm (unutrašnjost police 37x22x13,5 cm).

Materijal: Prvoklasna brezova šperploča 10mm debljine, bojena sertifikovanim akrilnim premazima bezbednim za bojenje dečijeg nameštaja ili igračaka.

Montaža: proizvod se kači preko nosača na zid.

Održavanje: Po potrebi prebrisati krpom namočenom u razblaženo sredstvo za čišćenje, osušiti. Izbegavati korišćenje hemikalija ili abrazivnih sredstava jer može doći do oštećenja boje i materijala.

Informacije o pakovanju: Težina paketa 2,9 kg.

Dodatne informacije

Težina 2.9 kg
Dimenzije 60 × 50 × 20 cm
Boja prednje maske

bela, puder roze, aviary plava, pear zelena, žuta, crna, natur

Two_N

Firma TWO N KIDS FURNITURE & DECOR osnovana je 2020. godine sa sedistem u Beogradu. Tu smo pretočili svo naše znanje i veštine stečene dugogodišnjim iskustvom u drvnoj industriji, uz iskrenu strast prema dizajnu.

Naš fokus je stvaranje jedinstvenog ambijenta za život, igru, učenje, jer mi poznajemo izazove dizajniranja iz prve ruke. Sa akcentom na proizvodnji dečijeg nameštaja, drvenih lampi, zidnih dekoracija od drveta, igračaka i postera, nudimo i mogućnost projektovanja i detaljističke razrade svog ostalog nameštaja za Vaš dom.

Naši proizvodi nisu samo sigurni i udobni, već i elegantani, zabavani i živopisni, i što je najvažnije, potpuno prilagodjeni potrebama vas i vaše dece. Uverite se i sami!

Svi proizvodi Two_N

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Prilikom svake kupovine prodavac je dužan da poručenu robu isporuči u roku od 7 (sedam) radnih dana (dani vikenda se ne računaju), od trenutka kada na svoju e-mail adresu, koju ste uneli prilikom registracije, dobijete potvrdu da je kupovina uspešno završena. Isporuka se vrši u svim mestima na teritoriji Republike Srbije gde je dostava moguća od strane kurirske službe Postexpress. Preuzimanje pošiljke se vrši svakog radnog dana u periodu od 10 do 18 časova, a isporuka narednog dana do 19h, osim u slučaju kada na zahtev Kupca isporuka bude do 12h ili dan za dan. U slučaju da niste na adresi prilikom dolaska kurira biće vam ostavljen izveštaj sa kojim možete vašu pošiljku podići u najbližoj pošti. Prodavac se obavezuje da kupljenu robu dostavi u navedenom periodu od trenutka poručivanja.Ukoliko isporuka nije moguća krivicom Kupca, Prodavac ima pravo da nastale troškove prilikom prvobitne isporuke zaračuna Kupcu prilikom ponovnog slanja. U tom slučaju Kurirska služba će dostaviti potvrdu sa svim potrebnim podacima u kojoj se vidi mesto i vreme kada je pokušana isporuka. Prodavac je dužan da roba prilikom slanja bude obezbedjena i isporučena u originalnom pakovanju i ispravnom stanju.Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proveri ispravnost robe i svojim potpisom potvrdi da je robu preuzeo u ispravnom stanju, jer se naknadne reklamacije po pitanju količine ili samog oštećenja neće uvažavati. Takodje, ukoliko primeti neke nedostatke ili oštećenja na pakovanju, istu nije u obavezi da preuzme.U tom slučaju je potrebno da nas obavesti putem maila ili kontakt telefona 064/2978-303 o razlozima zbog kojih roba nije preuzeta, kako bi mi imali evidenciju i na najkraći  način rešili nastali problem. Cenovnik Post Express usluga možete proveriti ovde

Reklamacije

Prilikom preuzimanja robe od strane kurirske službe, Kupac je dužan da izvrši uvid u kupljen proizvod i ukoliko ustanovi da je roba oštećena i da nije u funkcionalnom stanju, Kupac ima pravo na reklamaciju. U tom slučaju neophodno je da reklamaciju prijavite putem e-maila twonkidsfurniturendecor@gmail.com ili putem telefona za reklamacije 064/2978-303. Najkasnije u roku od 8 dana od prijema reklamacije, Kupac će biti obavešten o daljem postupku. Rok za rešavanje reklamacije je 14 dana od trenutka prijema iste. Prodavac se obavezuje da će artikal za koji je uložena reklamacija u što kraćem roku otkloniti popravkom bez plaćanja naknade ili izvršiti zamenu. Ukoliko servis kao i zamena artikla nije moguća, Kupac može da zahteva umanjenje cene, kao i raskid ugovora o prodaji, gde se Kupcu vraća celokupno uplaćeni iznos. Kupac je obavezan da uz reklamaciju dostavi račun za kupljeni proizvod.

Vraćanje i zamena

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagovati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutrašnje pakovanje i spoljna ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.

Pitanja i odgovori

You are not logged in