Drvene jabuke Zapletenke

1.490 RSD

Dve sveže drvene jabuke. Drvene voćkice u paru za vežbanje malih prstiju, koncetracije, za nežan dodir i buđenje kreativnosti. Ruke deteta vode pertlu kroz otvore na jabuci i prave jedinstvene šare. Osvežavajuća igra za male umetnike.

Svi proizvodi prodavca: Joy of Toy
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Ove drvene igračke sjajne su saputnice deci na putovanjima, vrlo lako ih je spakovati i poneti bilo kuda.

Oblik igračke takođe se može upotrebiti kao šablon za iscrtavanje na papiru, a kružni otvori mogu poslužiti i za odlaganje olovki i bojica, tako da se igračka lako transformiše za različite namene.

Slanje paketa

Šaljemo pakete putem Post expressa, plaćanje je pouzećem. Ovde možete videti njihov cenovnik http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp Postoji mogućnost slanja paketa putem druge kurirske službe ukoliko kupcu tako više odgovara.

Reklamacije

Za sve reklamacije budite slobodni da nas kontaktirate putem mejla na joyoftoykids@gmail.com Nakon primljene reklamacije ćemo Vam potvrditi da smo istu primili i u što kraćem roku  Vas obavestiti o ishodu zahteva.

Vraćanje i zamena

Moguć je dogovor sa kupcem o zameni ili korekciji proizvoda. Ukoliko postoje vidljiva fizička oštećenja proizvod se može vratiti a poštarinu će platiti prodavac. Tu smo za dogovor, pre svega nam je važno da Vi budete zadovoljni.

Joy of Toy

Joy of Toy je radosna radionica drvenih igračaka. Stvaramo zanimljive igračke koje podstiču razvoj kreativnih veština i motoričkih sposobnosti deteta. Naši proizvodi atraktivni su kao deo dekoracije sobe mališana, uvek tu da ulepšaju i oplemene njihov kutak. Glavna vrednost nam je osmeh na licu deteta, a misija jedinstveno zadovoljstvo igre.

Svi proizvodi prodavca: Joy of Toy

Dodatne informacije

Dimenzije 14,5 × 16 × 1,5 cm