Drvene jabuke Zapletenke

1.490 RSD

Dve sveže drvene jabuke. Drvene voćkice u paru za vežbanje malih prstiju, koncetracije, za nežan dodir i buđenje kreativnosti. Ruke deteta vode pertlu kroz otvore na jabuci i prave jedinstvene šare. Osvežavajuća igra za male umetnike.

Svi proizvodi prodavca: Joy of Toy
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Ove drvene igračke sjajne su saputnice deci na putovanjima, vrlo lako ih je spakovati i poneti bilo kuda.

Oblik igračke takođe se može upotrebiti kao šablon za iscrtavanje na papiru, a kružni otvori mogu poslužiti i za odlaganje olovki i bojica, tako da se igračka lako transformiše za različite namene.

Dodatne informacije

Dimenzije 14.5 × 16 × 1.5 cm

Joy of Toy

Joy of Toy je radosna radionica drvenih igračaka. Stvaramo zanimljive igračke koje podstiču razvoj kreativnih veština i motoričkih sposobnosti deteta. Naši proizvodi atraktivni su kao deo dekoracije sobe mališana, uvek tu da ulepšaju i oplemene njihov kutak. Glavna vrednost nam je osmeh na licu deteta, a misija jedinstveno zadovoljstvo igre.

Svi proizvodi prodavca: Joy of Toy

Slanje paketa

Šaljemo pakete putem Post expressa, plaćanje je pouzećem. Ovde možete videti njihov cenovnik http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp Postoji mogućnost slanja paketa putem druge kurirske službe ukoliko kupcu tako više odgovara.

Reklamacije

Za sve reklamacije budite slobodni da nas kontaktirate putem mejla na joyoftoykids@gmail.com Nakon primljene reklamacije ćemo Vam potvrditi da smo istu primili i u što kraćem roku  Vas obavestiti o ishodu zahteva.

Vraćanje i zamena

Moguć je dogovor sa kupcem o zameni ili korekciji proizvoda. Ukoliko postoje vidljiva fizička oštećenja proizvod se može vratiti a poštarinu će platiti prodavac. Tu smo za dogovor, pre svega nam je važno da Vi budete zadovoljni.