Drveni poslužavnik sa pirotskim šarama – Bombe – crni

RSD 2,700.00

Poslužavnik od punog drveta sa motivom pirotskog ćilima

Prodavac Sarenice
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , , , ,

Opis

Poslužavnik je napravljen od punog drveta i lakiran mat lakom. S donje strane je obložen slojem eko-kože, a sa gornje, na kojoj se nalazi pirotska šara, tretiran je procesom laminacije koji obezbeđuje otpornost na vodu i visoku temperaturu (do 110º C). Upakovan je u kutiju od kraft kartona na kojoj je ispisana kratka priča o jednom od najpoznatijih i najinteresantnijih srpskih brendova – pirotskom ćilimu. Unutar kutijice nalazi se i paus svitak na kome se nalazi još zanimljivih informacija o ovom dragulju srpskog kulturnog nasleđa, sa posebnim osvrtom na značenje svake prikazane šare i narodna verovanja vezana za nju.

Za šaru Bombe se veruje da svom vlasniku daje snagu i energiju i bisti mu um, a Rašićeva šara, koja okružuje Bombedonosi mu brz poslovni uspeh. Lep, koristan i simboličan poklon koji u sebi krije magiju i bogatstvo srpskog narodnog verovanja.

Dodatne informacije

Težina 0.65 kg
Dimenzije 33 × 25 × 4.5 cm

Sarenice

Kreativni studio „Šarenice“ bavi se dizajniranjem i izradom šarenih, lepih i korisnih stvarčica, koje unose boje u sivilo svakodnevice i „pričaju“ priču o neobičnom bogatstvu srpskog kulturnog nasleđa. Naše proizvode – šarence – zamislili smo tako da mogu da budu interesantan poklon dragoj osobi, suvenir sa putovanja ili poslovni poklon, koji će na originalan način da predstavi Srbiju i njeno kulturno nasleđe.

Svi proizvodi Sarenice

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Robu šaljemo Post Express kurirskom službom i to najčešće sledećeg radnog dana a najkasnije u roku od tri radna dana od potvrde porudžbine. U slučaju porudžbine personalizovanih proizvoda rok za isporuku može biti nešto duži jer se posebno ugovara. Troškovi dostave se, prema cenovniku Post Expressa, obračunavaju prema vrednosti i težini. Za pošiljke sa otkupom, Post Express kurirska služba od primaoca, prilikom uručenja pošiljke, pored otkupnine i troškova dostave naplaćuje i poštarinu za prenos otkupnog iznosa. Cenovnik Post Express kurirske službe možete da vidite na stranici http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp Da biste izračunali koliko će iznositi troškovi dostave sa poštarinom, unesite okvirno težinu Vaše porudžbine, a u poljima za vrednost pošiljke i otkupninu unesite iznos Vaše porudžbine.

Reklamacije

U slučaju da želite da uložite reklamaciju na neki naš proizvod koji ste kupili pošaljite nam poruku. Trudićemo se da u što je moguće kraćem roku odgovorimo na vašu reklamaciju.

Vraćanje i zamena

Prema važećem Zakonu o zaštiti potrošača, čl.28, kada kupite robu preko interneta imate pravo da odustanete od kupoprodajnog ugovora u roku od 14 dana od dana kada ste dobili kupljeni proizvod. Možete a i ne morate da navedete razlog zbog kog odustajete od ugovora. Kod kupovine proizvoda na kojima se radi personalizacija ili su na neki drugi način izmenjeni u skladu sa željama kupca, nije moguć odustanak od ugovora.

Pitanja i odgovori

You are not logged in