Drveno – Barrel – LED Luster

3.120 RSD

Klasični Barrel. Super varijanta za prostor gde je potrebno više izvora osvetljenja poput kafića i restorana.

Poništi
Svi proizvodi prodavca: Drveno
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , SKU: N/A
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Svi naši proizvodi su napravljeni od šper ploče. U pitanju je breza, a u zavisnosti od modela koristimo 4, 6 ili 10 mm debljine.

Namenjeni su ISKLJUČIVO za LED tehnologiju (sijalica nije uključena u ponudu)! Koristimo klasična sijalična grla, E27. Dužina kabla je 60 cm. Dimenzije rozetne su 10 x 5,4 cm. Proizvodi su tretirani lanenim uljem. Svaki komad je dostupan u tri nijanse i sa više različitih kablova.

U samoj rozetni je deo koji vam omogućava da kabal skratite i prilagodite visini koju želite. Ukoliko vam prostoru odgovara duži kabal, kontaktirajte nas.

U zavisnosti od kompleksnosti modela, neke šaljemo spojene a neke uz detaljne instrukcije za brzo i lako spajanje. U slučaju samostalnog sklapanja, na vama je da, na već prethodno montirani nosač, kabal i rozetnu, samo popakujete spoljašnje delove.

Dodatne informacije

Dimenzije 18 × 18 × 30 cm
Boja

Raw Brown – najtamnija, Burnt Brown – srednja, Light Nature – najsvetlija

Kabal

COUNTRY, BASIC, OLIVE, ARLEKIN RED, ARLEKIN BLACK

Drveno

Drveno je produkt igre i zadovoljstva stvaranja. Želimo da sa vama podelimo plodove svoje mašte i želje da svakodnevne stvari prikažemo na drugačiji način.

Svi proizvodi prodavca: Drveno

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Pakete šaljemo post ekspresom. Svaki paket je pažljivo osiguran i spakovan kako ne bi došlo do oštećenja. Izrada svakog artikla se vrši po narudžbini! U zavisnosti od trenutnog broja aktuelnih narudžbina, rok za isporuku može varirati od 2 do 7 dana.  S obzirom da svaki naš model možete sebi da prilagodite odabirom nijanse drveta i dezena kabla, mi ćemo vas po prijemu vaše narudžbine odmah kontaktirati kako bi se dogovorili oko detalja i samim tim vas obavestiti o roku isporuke.

Reklamacije

Za sve vrste reklamacija nam pošaljite poruku, potrudićemo se da vam maksimalno izađemo u susret.

Vraćanje i zamena

Ukoliko odlučite da se naš komad ipak ne slaže sa vašim enterijerom, možete ga vratiti u roku od 7 dana, novac će vam biti vraćen a vi snosite troškove poštarine. Proizvod mora biti spakovan sa istim nivoom pažnje kakav je stigao. Ukoliko se desi da je sadržaj paketa ipak oštećen, pošaljite nam fotografije a mi ćemo vam, o svom trošku zameniti oštećen deo. Ako je oštećenje veće, paket nam možete vratiti o našem trošku a mi ćemo vam novi poslati u najkraćem mogućem roku.