Drveno – Tear – LED Luster

RSD 3,240.00

Nije tajna da ima brata blizanca sa kojim se odlično slaže!

Poništi
Prodavac Drveno
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , SKU: N/A

Opis

Svi naši proizvodi su napravljeni od šper ploče. U pitanju je breza, a u zavisnosti od modela koristimo 4, 6 ili 10 mm debljine.

Namenjeni su ISKLJUČIVO za LED tehnologiju (sijalica nije uključena u ponudu)! Koristimo klasična sijalična grla, E27. Dužina kabla je 60 cm. Dimenzije rozetne su 10 x 5,4 cm. Proizvodi su tretirani lanenim uljem. Svaki komad je dostupan u tri nijanse i sa više različitih kablova.

U samoj rozetni je deo koji vam omogućava da kabal skratite i prilagodite visini koju želite. Ukoliko vam prostoru odgovara duži kabal, kontaktirajte nas.

U zavisnosti od kompleksnosti modela, neke šaljemo spojene a neke uz detaljne instrukcije za brzo i lako spajanje. U slučaju samostalnog sklapanja, na vama je da, na već prethodno montirani nosač, kabal i rozetnu, samo popakujete spoljašnje delove.

Dodatne informacije

Dimenzije 275 × 375 cm
Boja

Raw Brown – najtamnija, Burnt Brown – srednja, Light Nature – najsvetlija

Kabal

COUNTRY, BASIC, OLIVE, ARLEKIN RED, ARLEKIN BLACK

Drveno

Drveno je produkt igre i zadovoljstva stvaranja. Želimo da sa vama podelimo plodove svoje mašte i želje da svakodnevne stvari prikažemo na drugačiji način.

Svi proizvodi Drveno

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Pakete šaljemo post ekspresom. Svaki paket je pažljivo osiguran i spakovan kako ne bi došlo do oštećenja. Izrada svakog artikla se vrši po narudžbini! U zavisnosti od trenutnog broja aktuelnih narudžbina, rok za isporuku može varirati od 2 do 7 dana.  S obzirom da svaki naš model možete sebi da prilagodite odabirom nijanse drveta i dezena kabla, mi ćemo vas po prijemu vaše narudžbine odmah kontaktirati kako bi se dogovorili oko detalja i samim tim vas obavestiti o roku isporuke.

Reklamacije

Za sve vrste reklamacija nam pošaljite poruku, potrudićemo se da vam maksimalno izađemo u susret.

Vraćanje i zamena

Ukoliko odlučite da se naš komad ipak ne slaže sa vašim enterijerom, možete ga vratiti u roku od 7 dana, novac će vam biti vraćen a vi snosite troškove poštarine. Proizvod mora biti spakovan sa istim nivoom pažnje kakav je stigao. Ukoliko se desi da je sadržaj paketa ipak oštećen, pošaljite nam fotografije a mi ćemo vam, o svom trošku zameniti oštećen deo. Ako je oštećenje veće, paket nam možete vratiti o našem trošku a mi ćemo vam novi poslati u najkraćem mogućem roku.

Pitanja i odgovori

You are not logged in