Duo Colore lone sa štitnicima za kolena – VREMENSKA PROGNOZA

RSD 3,500.00

Kombinacija Duo Colori pantalona sa ručno izrađenim štitnicima za kolena u obliku BEGABUNGO oblaka  ☁️ , sunca ☀️ ili duge 🌈 , od 100% merino vune, sjajni su kod prohodavanja, bauljanja i razvoja KRUPNE MOTORIKE – bez straha!

Dodatak između nogu pruža prostor za pelenu i omogućava punu slobodu pokreta. Elastična traka na zadnjoj strani lona omogućava lako i samostalno oblačenje. Izuzetno izdržljiv i vazdušast pamučni materijal je istovremeno nežan prema dečjoj koži i otporan na cepanje i fleke. Mašinsko pranje na 30 – 40 stepeni.

Šarene i skrojene od dečjih snova! Testirane i odobrene od strane srećne dece!

Poništi
Prodavac BEGABUNGO
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , , , , , SKU: N/A

Dodatne informacije

Veličina

70cm (6m – 12m), 80cm (12m – 18m), 90cm (18m – 24m), 100cm (2g – 3g)

Boja Pantalona

Bež bež bejbi, Bordo ljubav, Siva lepotica, Senfomanija

Izaberi oblik

Oblak, Sunce, Duga

BEGABUNGO

BEGABUNGO je prvi interaktivni koncept odeće za decu, usmeren na jačanje emocionalnog i kognitivnog potencijala od malih nogu. Naši proizvodi su pažljivo dizajnirani od strane stručnjaka za mališane uzrasta od 6 meseci do 5 godina, sa ciljem da se podrži rana stimulacija dece, koja je ključna za dalji razvoj: fokus i koncentracija, emocionalni razvoj, razvoj fine i krupne motorike.

Odlučni smo u korišćenju sertifikovanih materijala, prirodnih i biorazgradivih, koji zadovoljavaju norme i standardne bezbednosti – EN71.

Budi precizan! Budi kreativan! Budi spretan i okretan! Budi nežan prema prirodi! Budi svoj! Budi BEGABUNGO!

Svi proizvodi BEGABUNGO

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

BEGABUNGO sve svoje porudžbine šalje post expresom i cena slanja je uključena u cenu kupljenog proizvoda. Kupac je u obavezi da plati cenu otkupa proizvoda koja iznosi 129 RSD.

Reklamacije

Primamo sve reklamacije za BEGABUNGO proizvode u periodu od 2 nedelje od datuma kupovine ukoliko kupljeni artikal nije prethodno nošen i vidno korišćen, opran ili oštećen (pocepan, ofarban ili isflekan). Cenu slanja proizvoda prilikom reklamacija snosi kupac. Za sve nedoumice i detalje u vezi procedure za reklamacije, kontaktirajte nas putem emaila: office@begabungo.com

Vraćanje i zamena

Primamo sve zamene BEGABUNGO proizvoda u periodu od 2 nedelje od datuma kupovine u slučaju ukoliko kupljeni artikal nije prethodno nošen i vidno korišćen, opran ili oštećen (pocepan, ofarban ili isflekan). Cenu slanja proizvoda prilikom zamena i vraćanja snosi kupac. Za sve nedoumice i detalje u vezi procedure za vraćanja i zamene, kontaktirajte nas putem emaila: office@begabungo.com

Pitanja i odgovori

You are not logged in

Možda će vam se svideti …

Prodavac BEGABUNGO
Prodavac BEGABUNGO
Prodavac BEGABUNGO
Prodavac BEGABUNGO