Floki drvena slagalica Enelo

2.000 RSD

Drvena igračka koja je idealna za razvoj motoričkih sposobnosti, opažanja, podtiče kreativnost i razmišljanje.

Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Sastav: puno drvo –  parena bukva, boje su na vodenoj bazi

Održavanje: obrisati vlažnom krpom

Dimenzije: 18x8x8; dim pakovanja: 22x12x10 cm

Rok izrade: 2-3 nedelje ukoliko proizvoda nema na stanju.

Slanje paketa

Rok isporuke za naše proizvode je maksimalno 10 radnih dana od datuma kada je porudžbina primljena. Ukoliko dođe do odstupanja od predviđenog datuma isporuke, bićete unapred obavešteni. Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom Post Express čije cene usluga možete pogledati na sajtu http://www.postexpress.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/kalkulator-postarine.asp?postexpress=1    

Reklamacije

Molimo Vas da prilikom preuzimanja pošiljke u prisustvu kurira proverite: – Da li ste dobili proizvod koji ste poručili – Da li dobijeni proizvod nema oštećenja – Da li su svi navedeni delovi upakovani Obavestite nas u roku od 3 dana ukoliko je došlo do neke od navedenih grešaka putem e mail-a flokitoys@yahoo.com, a mi ćemo ispraviti nedostatke i rešiti problem u Vašu korist. Reklamacija se neće uvažiti ukoliko je do oštećenja došlo usled neadekvatne upotrebe.  

Vraćanje i zamena

Guralica mora biti vraćena u originalnom pakovanju rastavljena sa svim neophodnim delovima. U slučaju refundacije, troškovi dostave, u oba pravca padaju na trošak Kupca. Novac se Kupcu refundira nakon povrata guralice. FLOKI nije odgovoran za izgubljeni paket od strane Kupčeve kurirske službe.

Floki

Floki je novi, domaći brend nastao u srcima mladih roditelja, dvoje dizajnera sa željom da svom detetu omoguće igračku koja je funkcionalna, edukativna i koja od malih nogu razvija osećaj za lepo.

Ideja nam je bila da prostor za igru i odrastanje mališana oplemenimo jednostavnošću, minimalizmom, prirodnim materijalima i nežnim, ali razigranim bojama.

Proizvedene u srcu Srbije, uz pomoć veštih ruku lokalnih majstora, sa ciljem da se vaše dete bezbedno kotrlja kroz svoje najranije godine. Floki, drvena hodalica, je edukativno sportska igračka koja je veoma značajna za sveukupni razvoj mentalnih i psihomotornih sposobnosti mališana.

Svi proizvodi prodavca: Floki

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Dimenzije 8 × 8 × 18 cm