Fotelja

RSD 31,860.00RSD 36,816.00

Lounge fotelja Lagom je inspirisana foteljama s polovine prošlog veka. Može se koristiti kao zaseban komad nameštaja u dnevnim boravcima ili u paru kad izgleda fantastično ili se može kombinovati sa našim Lagom dvosedom (“Double Lagom”) – koji zajedno čine garnituru za dnevne boravke.

Očisti
Prodavac Floem_Studio
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , , , , , SKU: N/A

Opis

Dizajn naše lounge fotelje Lagom je inspirisan foteljama s polovine prošlog veka. Može se koristiti kao zaseban komad nameštaja u dnevnim boravcima ili u paru kad izgleda fantastično ili se može kombinovati sa našim Lagom dvosedom (“Double Lagom”) – koji zajedno čine garnituru za dnevne boravke.

Naglašene čvrstine i stabilnosti, Lagom fotelja zadovoljiće potrebe svakog korisnika i sa lakoćom se prilagoditi najrazličitijim kontekstima. Idealan su izbor za poslovne prostore kao što su advokatske kancelarija, kafići, lobiji hotela, kozmetički i frizerski saloni, ali i privatni stanovi i kuće.

Ova fotelja je deo naše Midcentury kolekcije. Izrađuju se od drveta hrasta ili beljenog hrasta i oraha, a široka mogućnost izbora vrste i boje mebl štofa dostupna je u katalogu.

Dimenzije:

Visina: 730mm

Širina: 660mm

Dubina: 830mm

*Rok isporuke je 30 dana

Dodatne informacije

materijal

Drvo

vrsta drveta

hrast, orah

Floem_Studio

O nama

Floem je nastao u septembru 2018. godine kao sinergija vizije dvoje autora, Milene Jovanović i Filipa Vukosavljevića. Floem je zamišljen kao brend koji će srpskom tržištu ponuditi upravo ono što mu nedostaje: nameštaj od masiva domaće proizvodnje ispirisan skandinavskim dizajnom. Tokom procesa nastanka brenda, ideja je bila da se kroz godine Floem razvija i raste, osluškujući tržište. Polazeći od temelja skandinavskog i mid-century dizajna, kao što su jednostavnost, funkcionalnost, pročišćene linije i moderna estetika, autori žele da stvaraju proizvode koji rezonuju sa vrednostima savremenog čoveka olakšavajući njegovu svakodnevicu.

Velika radoznalost prema drvetu kao materijalu inspiriše nas da kreiramo proizvode koji u enterijer unosi osećaj harmonije i sklada, osvešćujući sadašnji trenutak i našu ulogu u njemu.

Od ideje do realizacije, u svaki komad utkali smo san o vrlini, posvećenosti i poštovanju kako prema životnoj sredini tako i prema nama samima. Otvoren pristup dizajnu omogućio nam je da u svoje proizvode unesemo organsku, prirodnu mekoću i formalistički minimalizam, ne izostavljajući pritom važnost funkcionalizma i racionalizma u procesu projektovanja. Naš rad zasniva se na dubokom poštovanju prema drvetu, njegovim karakteristikama i svojstvima čije mogućnosti kroz teoriju i praksu istražujemo već decenijama.

Svi proizvodi Floem_Studio

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

PREVOZ NAMEŠTAJA: Isporuku nameštaja vršimo besplatno u radijusu od 60 km. Na celoj teritoriji Srbije mogućnost besplatne isporuke za veće poručene količine, ili u vrednosti robe od preko 85 000,00 rsd. Za vrednosti pošiljke ispod 85 000,00 rsd na celoj teritoriji Srbije, isporuka se naplaćuje po sledećem cenovniku: I ZONA: U krugu od 60 do 139 km - 3 000,00 rsd II ZONA: U krugu od 140 do 229 km - 4 200,00 rsd III ZONA: U krugu od > 230 km - 6600 rsd Sve manje proizvode, sem ogledala, isporučujemo kurirskim službama.  

Reklamacije

Reklamacije uvažavamo u roku od 24h dana od dana prispeće za sva oštećenja nastala tokom transporta.

Vraćanje i zamena

Ukoliko dođe do bilo kakvih problema, kontaktirajte nas u najkraćem mogućem roku.

Pitanja i odgovori

You are not logged in