Futrola za iPad/Tablet

5.990 RSD

Kožna futrola za iPad/Tablet po merama uređaja

3 na zalihama

Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

U proteklom periodu smo imali nekoliko custom porudžbina za futrolu za tablet i s obzirom da smo vrlo zadovoljni kako su futrole ispale, odlučili smo da ih uvrstimo u redovnu ponudu.
Futrola je napravljena od vrlo lepe i kvalitetne Crazy Horse kože čiju boju, po običaju, nije lako definisati ali rekli bismo da preovladavaju svetlo-braon nijanse. Ima jednu veliku pregradu za iPad/Tablet, i vrlo interesantnu bravicu za zatvaranje. Ručno je prošivena braon voskiranim koncem debljine 1 milimetar i moguće je utisnuti inicijale, bez doplate.
Futrola se pravi po merama Vašeg uređaja, pa je neophodno da u polje za napomenu upišete model i dimenzije.

Slanje paketa

Proizvode možete platiti pouzećem ili uplatom na naš žiro račun koji će Vam stići uz potvrdu narudžbine. Rok za dostavu je 2-5 dana, a ukoliko izaberete uplatu na žiro račun rok za plaćanje je 48 sati od porudžbine, a paket se šalje kada uplata bude evidentirana (u ovom slučaju rok od 2-5 dana teče od momenta evidentiranja uplate). Sve pošiljke se šalju Post Express-om čiji cenovnik možete videti ovde.  

Reklamacije

Ukoliko imate bilo kakve primedbe ili reklamacije slobodno nas kontaktirajte kako bismo što pre pronašli rešenje. Poželjno je da to uradite odmah nakon prijema naručenih proizvoda, a krajnji je rok je 48 sati od tog momenta.

Vraćanje i zamena

Sve proizvode je moguće vratiti ili zameniti iz bilo kog razloga koji nadjete za shodno, ukoliko nas o tome obavestite najkasnije 48 sati od momenta prijema naručenih proizvoda. Ukoliko postoji proizvodna ili tehnička greška na proizvodu, troškove dostave snosimo mi. Ako je razlog vraćanja/zamene druge prirode, troškove dostave snosi kupac.

Hemingway

Brand Hemingway bavi se proizvodnjom kožnih dobara i kravata za muškarce. Svi proizvodi od kože izrađeni su u potpunosti ručnim radom, a to podrazumeva krojenje i šivenje bez upotrebe ikakve mašine – baš kao što se to radilo nekada. Kravate koje nudimo dolaze takođe iz naše radionice – iskrojene su ručno i sašivene šivaćom mašinom. Koristimo materijale kao što su vuna, tvid i lan, kako bismo napravili unikatne i nesvakidašnje kravate.

Svi proizvodi prodavca: Hemingway