Hidden DNA Ipseity x Lumika

3.690 RSD

Hidden DNA je prva pafemska sveća rađena u kolaboraciji sa IPSEITY PERFUMES. Orijentalni, drvenasti mirisni ton koji je vrlo intenzivan. Sveća od voska avokada sa drevnim fitiljima.

Svi proizvodi prodavca: Lumika_Candles
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Hidden DNA je prva parfemska sveća koja je napravljena u našem ateljeu i rađena je u kolaboraciji sa srpskim brendom IPSEITY PERFUMES koja se bavi izradom fantastičnih parfema.

HIDDEN DNA je jedan od njihovih najpoznatijih parfema, čija je mirisna nota baza ove sveće.

Karakteritično je livena u metalne limenke baš kao i Ipseity pafemi. Sveća je od čistog voska avokada koji spada u grupu najčistijih i najprirodnijih voskova. Dva drvena fitilja oblika slamčice u kombinaciji sa pamučnim fitiljima vrlo izbalansirano gore, te ćete biti u mogućnosti da u ovom sveći uživate preko 70 sati.

Piramidalna struktura mirisnih nota:

Gornja: bergamot, citrusi, tandžerina

Srednja: začinsko-cvetne sa akordima crne orhideje, drvenaste (drvo lotosa)

Donja: pačuli, sandalovina, tamjan vanila

Zapremina sveće: 330 g

Dužina gorenja: 72 h

Intenzitet mirisa: 10/10

Slanje paketa

Sveće šaljemo Post Express kurirskom službom i njihove cene možete pogledati na http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp Sve naše sveće su uglavnom težine od 500 g do 1.5 kg, osim ako je u opisu same sveće drugačije naglašeno. Od momenta porudžbine na Zanaterii, paket šaljemo u roku od 48h, osim ako poručite u petak, paket ćemo poslati u ponedeljak.

Reklamacije

Reklamacije primamo 24h od momenta porudžbine koje uključuju oštećenje sveće prilikom transporta. Potrebno je da nam na mail info@lumika.rs pošaljete fotografije oštećenog proizvoda i u roku od 24h dobićete odgovor od nas.

Vraćanje i zamena

Ukoliko je sveća prilikom transporta oštećena, potrebno je da nam se na mail za reklamacije javite u roku od 24 h od momenta dobijanja paketa i mi ćemo Vam za isto toliko vremena odgovoriti. Nastojimo da sve naše sveće krajnjem kupcu prikažemo u boji kokva je sveća zaista, ali napominjemo da u zavisnosti od tehnike koju koristite pri poručivanju sveće, kao i rezoluciju i podešavanja iste, može doći do odstupanja boje u nijansama.

Lumika_Candles

Mi smo porodična radionica koja se bavi ručnom izradom luksuznih i klasičnih sveća. Izuzetno smo posvećeni kvalitetu naših sveća, te s toga posedujemo sertifikate svih materijala koje koristimo pri izradi.

Svi proizvodi prodavca: Lumika_Candles