Hidden DNA Ipseity x Lumika

3.690 RSD

Hidden DNA je prva pafemska sveća rađena u kolaboraciji sa IPSEITY PERFUMES. Orijentalni, drvenasti mirisni ton koji je vrlo intenzivan. Sveća od voska avokada sa drevnim fitiljima.

Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Hidden DNA je prva parfemska sveća koja je napravljena u našem ateljeu i rađena je u kolaboraciji sa srpskim brendom IPSEITY PERFUMES koja se bavi izradom fantastičnih parfema.

HIDDEN DNA je jedan od njihovih najpoznatijih parfema, čija je mirisna nota baza ove sveće.

Karakteritično je livena u metalne limenke baš kao i Ipseity pafemi. Sveća je od čistog voska avokada koji spada u grupu najčistijih i najprirodnijih voskova. Dva drvena fitilja oblika slamčice u kombinaciji sa pamučnim fitiljima vrlo izbalansirano gore, te ćete biti u mogućnosti da u ovom sveći uživate preko 70 sati.

Piramidalna struktura mirisnih nota:

Gornja: bergamot, citrusi, tandžerina

Srednja: začinsko-cvetne sa akordima crne orhideje, drvenaste (drvo lotosa)

Donja: pačuli, sandalovina, tamjan vanila

Zapremina sveće: 330 g

Dužina gorenja: 72 h

Intenzitet mirisa: 10/10

Slanje paketa

Sveće šaljemo Post Express kurirskom službom i njihove cene možete pogledati na http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp Sve naše sveće su uglavnom težine od 500 g do 1.5 kg, osim ako je u opisu same sveće drugačije naglašeno. Od momenta porudžbine na Zanaterii, paket šaljemo u roku od 48h, osim ako poručite u petak, paket ćemo poslati u ponedeljak.

Reklamacije

Reklamacije primamo 24h od momenta porudžbine koje uključuju oštećenje sveće prilikom transporta. Potrebno je da nam na mail info@lumika.rs pošaljete fotografije oštećenog proizvoda i u roku od 24h dobićete odgovor od nas.

Vraćanje i zamena

Ukoliko je sveća prilikom transporta oštećena, potrebno je da nam se na mail za reklamacije javite u roku od 24 h od momenta dobijanja paketa i mi ćemo Vam za isto toliko vremena odgovoriti. Nastojimo da sve naše sveće krajnjem kupcu prikažemo u boji kokva je sveća zaista, ali napominjemo da u zavisnosti od tehnike koju koristite pri poručivanju sveće, kao i rezoluciju i podešavanja iste, može doći do odstupanja boje u nijansama.

Lumika_Candles

Mi smo porodična radionica koja se bavi ručnom izradom luksuznih i klasičnih sveća. Izuzetno smo posvećeni kvalitetu naših sveća, te s toga posedujemo sertifikate svih materijala koje koristimo pri izradi.

Svi proizvodi prodavca: Lumika_Candles