Interaktivni dečji tregeri – SAOBRAĆAJ

RSD 4,000.00

Edukativni tregeri za decu predškolskog uzrasta: SAOBRAĆAJ 🚃🚀🚆🚲 su lepa prilika da se vaše dete upozna sa različitim prevoznim sredstvima. Ovom igrom transportera vaša beba će naučiti koje vrste i tipovi vozila postoje, kao i šta im je potrebno za kretanje.

Pomerajući ornamente s jedne na drugu stranu tregera na čičak pamuku i vežbajući logično razmišljanje i finu motoriku, deca lako i na zabavan način uče 🧠 kroz igru!

Budi fokusiran 🎯! Budi kreativan 🎨! Budi pametan 🧠! BUDI BEGABUNGO!

Preporučeni uzrast (dužina tregera se reguliše sa dugmićima na zadnjoj strani): SAOBRAĆAJ 🚃🚀🚆🚲: 2g +

Poništi
Prodavac BEGABUNGO
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , , , , SKU: N/A

Opis

Dostupne boje osnove tregera: Crvena & Zelena / Crna & Bela

Dodatne informacije

Boja osnove tregera

Crvena & Zelena, Crna & Bela

BEGABUNGO

BEGABUNGO je prvi interaktivni koncept odeće za decu, usmeren na jačanje emocionalnog i kognitivnog potencijala od malih nogu. Naši proizvodi su pažljivo dizajnirani od strane stručnjaka za mališane uzrasta od 6 meseci do 5 godina, sa ciljem da se podrži rana stimulacija dece, koja je ključna za dalji razvoj: fokus i koncentracija, emocionalni razvoj, razvoj fine i krupne motorike.

Odlučni smo u korišćenju sertifikovanih materijala, prirodnih i biorazgradivih, koji zadovoljavaju norme i standardne bezbednosti – EN71.

Budi precizan! Budi kreativan! Budi spretan i okretan! Budi nežan prema prirodi! Budi svoj! Budi BEGABUNGO!

Svi proizvodi BEGABUNGO

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

BEGABUNGO sve svoje porudžbine šalje post expresom i cena slanja je uključena u cenu kupljenog proizvoda. Kupac je u obavezi da plati cenu otkupa proizvoda koja iznosi 129 RSD.

Reklamacije

Primamo sve reklamacije za BEGABUNGO proizvode u periodu od 2 nedelje od datuma kupovine ukoliko kupljeni artikal nije prethodno nošen i vidno korišćen, opran ili oštećen (pocepan, ofarban ili isflekan). Cenu slanja proizvoda prilikom reklamacija snosi kupac. Za sve nedoumice i detalje u vezi procedure za reklamacije, kontaktirajte nas putem emaila: office@begabungo.com

Vraćanje i zamena

Primamo sve zamene BEGABUNGO proizvoda u periodu od 2 nedelje od datuma kupovine u slučaju ukoliko kupljeni artikal nije prethodno nošen i vidno korišćen, opran ili oštećen (pocepan, ofarban ili isflekan). Cenu slanja proizvoda prilikom zamena i vraćanja snosi kupac. Za sve nedoumice i detalje u vezi procedure za vraćanja i zamene, kontaktirajte nas putem emaila: office@begabungo.com

Pitanja i odgovori

You are not logged in

Možda će vam se svideti …

Prodavac BEGABUNGO
Prodavac BEGABUNGO
Prodavac BEGABUNGO
Prodavac BEGABUNGO
Prodavac BEGABUNGO