Ira Bags – Classic Grey

4.400 RSD

Klasičan sivi ranac

Nema na zalihama

Svi proizvodi prodavca: Ira_bags
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Ovaj vodootporan ranac ručno je izrađen i veoma je praktičan za svakodnevnu upotrebu. Pogodan je i bezbedan za dokumente, knjige, laptop, telefon, kozmetiku itd, a istovremeno i moderan. Ranac je napravljen od meke i lagane veštačke kože. 100% je vodootporan, ne ostećuje se lako i jednostavno se čisti.

Detalji:

• Dimenzije: 42cm x 37cm

• Materijal: Eko koža

• Boja: Siva (dostupno u drugim bojama)

• Ručka: Podesivi kaiševi, maksimalna dužina 80cm

• Zatvaranje: Rajfešuls

• Unutrašnjost: Postava sa džepićem

Sve narudžbine su posebno umotane i spremne za poklon 🎁

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko ima bilo kakvih dodatnih pitanja 🙂

Slanje paketa

Slanje paketa vrši se putem Post Express službe. Cena pošiljke zavisi od težine paketa i najčešće je između 250 i 350 din. Porudžbine šaljemo u roku od 2 radna dana.

Reklamacije

Rado prihvatamo reklamacije ukoliko nam se javite u roku od 30 dana od dana prispeća paketa. Uvažavamo sledeće kategorije reklamacija: isporučeni proizvod je oštećen, nedostaju mu neki delovi (nekompletan je), ne odgovara projektovanoj nameni ili ne odgovara datom opisu.    

Vraćanje i zamena

Ukoliko je isporučeni proizvod oštećen, nedostaju mu neki delovi (nekompletan je), ne odgovara projektovanoj nameni ili ne odgovara datom opisu, nudimo popravku proizvoda, zamenu za novi ili povraćaj novca. Pravo na reklamaciju i besplatnu zamenu proizvoda kupac gubi u slučaju neadekvatnog rukovanja proizvodom cime je oštetio proizvod.

Ira_bags

Ira Bags je malo preduzeće sa sedištem u Beogradu, osnovano 2017. Početna ideja bila je kreiranje jedinstvenih i visokokvalitetnih rančeva koji bi bili pogodni za svakodnevnu upotrebu. Zbog toga su sve naše torbe funkcionalne i dovoljno velike da staje sve što vam je potrebno za taj dan. Inspiraciju svakodnevno nalazimo u neposrednom okruženju – arhitekturi, umetnosti, savremenoj kulturi. Danas je Ira Bags sinonim za minimalističke, moderne i nekonvencionalne torbe za ljude koji se ne pronalaze u masovnoj modi. Naše torbe godinama ostaju sa kupcima, bez obzira na aktuelne trendove. Sve naše narudžbine su posebno umotane i idealne za poklon 🎁 Hvala što podržavate naš mali biznis 🙂

Svi proizvodi prodavca: Ira_bags

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 05-06 kg
Dimenzije 42 × 30 × 6 cm
boja

Siva

materijal

Veštačka koža