Komplet za bebe crveno/teget

4.900 RSD

Komplet za bebe u crveno/teget kombinaciji

Poništi
Svi proizvodi prodavca: Borrdoo
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , SKU: N/A

Opis

Odelo se sastoji od;

-pantalona i kačketa od finog kepera u crvenoj boji,

-teget  košulja sa ruskom kragnom od 100% pamuka.

Da bi sve to bilo na mestu tu je i teget/crveni podesivi kaiš. Kaiš je izrađen od kvalitetnog teget lastiša u kombinaciji sa delom od crvene prirodne kože. Podešava se regulatorom, pa dete može da ga nosi duži niz godina.

Rok izrade: 3-4 radna dana

Slanje paketa

Slanje paketa vrši se kurirskom službom Dexpress, i cena dostave iznosi 270din.

Reklamacije

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da vam proizvod ne odgovara ili iz bilo kog razloga želite da odustanete od kupovine, rok za odustanak je 14 dana od dana preuzimanja artikla. U slučaju odustanka od kupovine imate pravo da poručeni artikal zamenite za drugi ili da Vam bude vraćen novac. Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda poručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži. U slučaju odustanka od kupovine potrošač snosi direktne troškove povraćaja robe. Ukoliko se opredelite da u zamenu poručite drugi artikal, takođe snosite troškove povraćaja robe. Protekom roka od 14 (četrnaest) dana od datuma prijema pošiljke, potrošač gubi pravo na odustanak od ugovora.

Vraćanje i zamena

Da biste ostvarili pravo na vraćanje kupljenog proizvoda, vraćena roba ne sme biti oštećena ili pohabana, ne sme biti korišćena u spoljnim uslovima. Potrošač ima pravo da artikal vrati ali ukoliko je artikal upotrebljavan na način koji nije adekvatan, tj upotreba artikla je prevazilazila ono što je neophodno da bi se ustanovila priroda i karakteristike proizvoda, potrošač je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe. Roba koja se vraća mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priloženu fakturu i popunjen obrazac za odustanak. Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu. U slučaju odustanka od kupovine Potrošač snosi direktne troškove povrata robe.

Borrdoo

“Zaista uživamo u stvaranju novih i drugačijih modnih detalja i odevnih komada. Želimo da naši proizvodi budu vizuelno prepoznatljivi, uz naš standardni pečat kvaliteta. Želimo da probudimo vašu individualnost, smelost da budete svoji. Želimo da uživate u slobodi svoje različitosti.” BORRDOO FASHION

Svi proizvodi prodavca: Borrdoo

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Veličina odela

80, 86, 92, 98

Pitanja i odgovori

You are not logged in