Akcija!

KONSTELACIJE – Ruby čoko napitak sa malinom i mangom

(1 recenzija korisnika)

RSD 660.00 RSD 450.00

Ruby čoko napitak sa malinom i mangom

Ruby je trenutak susreta kada staro postaje novo i neočekivano, kada poznati ukusi i boje dobijaju drugačiji ton i donose novo iskustvo uživanja dok iz nekog kutka dopire poznata melodija. La Vie en Rose. Malina i čokolada su ljubav na prvi pogled. Mango je snaži i oplemenjuje.

10 na zalihama ( može da se naruči na zahtev)

Prodavac Aguara
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , , Tags:, , , ,

Opis

SASTOJCI: Mlečna čokolada 80% (kakao masa, kakao maslac, obrano mleko u prahu, mleko u prahu, limunska kiselina, šećer, prirodna aroma vanile, emulgator (sojin lecitin)), liofilizovana malina u prahu  10% i  liofilizovani mango u prahu 10%.

Sadržaj ukupne suve materije kakao delova 46%.

Može da sadrži tragove mleka, kikirikija i jezgrastog voća

Neto količina: 100 g

Čuvati na suvom i hladnom mestu

Zemlja porekla: Republika Srbija

Aguara

Nastala iz posvećenosti ukusu, emociji, životu, radu i detaljima, sve do savršenstva.

Posvećena izvoru inspiracije, muzi koja je uvek nova, i uvek iznenađujuća, uvek lična za one koji Aguaru osmišljavaju, pripremaju i pakuju brižljivo, rukom, ali i za mene koja u njoj tražim nešto što niko drugi i ništa drugo ne može da mi da – potpis trenutka, nastao u interakciji između mene i gutljaja vina, stare fotografije, poezije Silvije Plat ili Nika Kejva, između mene i stranice knjige, između mene i uspomene iz detinjstva ili uspomene koja će tek da se rodi, između mene i bunta, između mene i nekog potpuno novog doživljaja…

Aguara je lična priča, lični stih, lični doživljaj i zalogaj, uvek intimni dijalog. Zato je tako posebna!

I to, tačno to,  je ono što je čini tako specijalnom.

Svi proizvodi Aguara

1 recenzija za KONSTELACIJE - Ruby čoko napitak sa malinom i mangom

  1. Tanja Kovačević (proveren vlasnik)

    Ko voli neobične napitke, ovaj je svakako za preporuku!!!

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Slanje Aguara chocolate proizvoda se vrši po prijemu uplate za poručenu robu. Vašu porudžbinu možete očekivati do 72 časa nakon prijema uplate. Slanje Aguara chocolate proizvoda se vrši Post Express-om čiji cenovnik usluga možete videti na <a href="http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp">linku</a>. Za porudžbine do 2000 rsd troškove slanja i transportne kutije snosi kupac dok za one preko 2000 rsd Aguara chocolate snosi pomenute troškove. Na području Beograda je moguć dogovor o direktnom preuzimanju naših proizvoda.

Reklamacije

Aguara chocolate snosi odgovornost za kvalitet svojih proizvoda i njihova estetska svojstva do trenutka predaje robe kurirskoj službi. Od trenutka predaje robe mi ne snosimo dalju odgovornost.

Vraćanje i zamena

Vraćanje i zamena Aguara chocolate proizvoda je moguća jedino ukoliko nije došlo do promena kvaliteta svakog naručenog proizvoda po naosob. Pod promenom kvaliteta podrazumevamo promenu estetskih svojstava ambalaže, zaštitne aluminijumske folije i same čokolade ili napitka.

Pitanja i odgovori

You are not logged in

Možda će vam se svideti …

AZBUKA – Kakao napitak sa ...
RSD 660.00 RSD 550.00
Akcija! -17% Prodavac Aguara
May the cocoa be with you –...
RSD 660.00 RSD 550.00
Akcija! -17% Prodavac Aguara
AFRODIZIJAK – Kakao napita...
RSD 660.00 RSD 550.00
Akcija! -17% Prodavac Aguara