Akcija!

Kowalsky Mix #1

RSD 870.00 RSD 690.00

Aktivni ugalj, Šargarepa i Lavanda

Prodavac Pero_Kowalsky
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,

Opis

Formule koje stvaramo su jedinstvene i 100% veganske: naši recepti su dizajnirani koristeći tradicionalno znanje iz istraživanja i sastojaka iz prirode. Koristimo lekovite i organske sastojke – divlje biljke i cveće, voce i povrce, održiva ulja i masline kao i čista esencijalna ulja za stvaranje jedinstvenih proizvoda koji će hraniti kožu.

Kvalitet: Iskljucivo ručno izradjujemo sve naše proizvode u malim serijama kako bismo obezbedili svežinu, doslednost i savršenstvo. Trudimo se da zamišljamo naše sapune kao čistu hranu za kožu i telo.

Gotovo 30 dana je neophodno za izradu našeg prirodnog sapuna u skladu sa tradicionalnim procesima naše proizvodnje.

Dodatne informacije

Težina 225 kg
Dimenzije 7 × 75 × 5 cm

Pero_Kowalsky

Kowalsky je mala porodična radionica posvećena izradi isključivo ručno pravljenim, visokokvalitetnim zdravim i veganskim proizvodima za dobrobit celog tela – koji će prirodnim putem hraniti vašu kožu i organizam, a ujedno biti i pogodni za životnu sredinu.

Svi proizvodi Pero_Kowalsky

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Slanje paketa vrši se brzom poštom  i stiže na Vašu adresu. Cena slanja paketa je od 180 - 350rsd, u zavisnosti od težine odabranog paketa.

Reklamacije

Kowalsky postupa po reklamaciji na različite načine u zavisnosti od vrste reklamacije. Reklamacije možete slati na adresu: info@perokowalsky.rs  

Vraćanje i zamena

Ukoliko je reklamacija zbog pogrešno poslatog proizvoda (npr pogrešna vrsta sapuna), Kowalsky će poslati Klijentu novi proizvod o svom trošku.   Ukoliko je reklamacija zbog toga što je poručeni proizvod oštećen, Kowalsky će pre svega ispitati osnovanost reklamacije, odnosno da li je proizvod poslat Klijentu oštećen ili se zbog nekog nedostatka ne može upotrebiti. U slučaju da se ustanovi da je reklamacija Klijenta osnovana, Kowalsky ima diskreciono pravo da li će izvršiti povraćaj novca Klijentu na njegov tekući račun ili mu dostaviti ispravan proizvod o svom trošku (plaćanje poštarine).

Pitanja i odgovori

You are not logged in