Krem med sa dodatkom jabuke, đumbira i limun trave

600 RSD

Prepusti se izazovu ove neobične kombinacije krem meda i jabuke sa dodatkom limun trave i đumbira.

Cvetni med.
Liofilizovana jabuka.
Đumbir.
Limun trava.

250g

Svi proizvodi prodavca: Bliss Honey
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

  • Krem med sa dodatkom liofilizovane jabuke dobijen procesom fine kristalizacije pri čemu se dobije nežna tekstura meda bez krupnih kristala.
  • Med sa jabukom, limun travom i đumbirom savršen je kao dodatak ovsenoj kaši, chia pudingu, kao marinada za jela od piletine ili ćuretine, kao dodatak osvežavajućim napicima ili punjenje za praline. Služi i kao namaz za tost, palačinke ili vafle.
  • Liofilizovano = hladno sušeno. Sušeno na niskoj temperaturi pri čemu se izoluje do 97% vlage, a voće zadržava prirodan miris, aromu, izgled i ukus.
  • Obogaćuje ukus i boju mnogih jela i kao sastojak i kao preliv.
  • Ne sadrži veštačke boje, arome, konzervanse i druge aditive.
  • Savršen na pauzi za kafu u dobrom društvu.
  • Kada se isprazne, teglice mogu da služe kao posude za začine ili za serviranje pudinga ili neke tebi drage poslastice.

Slanje paketa

Dostava proizvoda Dostava proizvoda koje ste poručili na ovoj internet prodavnice vrši se putem kurirske službe na teritoriji Republike Srbije. Kurirska služba koja vrši isporuku je Post Express zbog sigurnog i ekonomičnog načina isporuke paketa. Rok isporuke Ubrzo posle posle potvrde Vaše porudžbine, kreće status obrade porudžbine. Tokom obrade na mail adresu, koju ste popunili tokom popunjavanja podataka, dobićete obaveštenje o statusu Vaše porudžbine odnosno informacija o uspešnoj kupovini. U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš prodavac. Od tog trenutka rok isporuke je 3 radna dana. Preuzimanje pošiljke Pošiljku na Vašu adresu donose kuriri Post Expressa u periodu od 8-19h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja će preuzeti pošiljku. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Način plaćanja i cena isporuke
  • Plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke

Reklamacije

Prodaja robe putem ovog internet sajta obavlja u okviru registrovane delatnosti proizvodnja proizvoda od meda Bliss Honey, Novi Sad, Laze Kostića 16, mat.br. 65375818, PIB: 111387420. Za robu koja je poručena putem ONLINE prodavnice potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na već korišćen proizvod, na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice. Izjavljivanje reklamacije je putem forme na sajtu.

Vraćanje i zamena

U slučaju prijema robe da potrošač istu ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, u roku od 14 dana na način kako je to definisano na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014).

Bliss Honey

Sve je počelo tako jednostavno. Cela porodica, posebno najmladji član, voli med. Više volimo jedino putovanja. Na jednom od njih otkrili smo krem med koji smo želeli da podelimo prvo s prijateljima, a kasnije i kupcima.

Želeli smo nešto novo, puno ukusa, aroma, prirodnih boja. Bili smo hrabri i usudili se da spojimo vaše omiljeno voće, kafu, pistaće i morsku so i med vrhunskog kvaliteta iz naših košnica. I ne samo to – kreirali smo savršenu teksturu koja nastaje usitnjavanjem velikih kristala i time sprečili dalju kristalizaciju da bi nežni krem ostao uvek isti.

Usitnjavanje kristala se postiže fizičkim putem, bez zagrevanja, tako da je kvalitet meda potpuno sačuvan. Bliss Honey med predstavlja zdrav, prirodan namaz, bez veštačkih dodataka. Naši proizvodi su namenjeni hedonistima svih uzrasta i onima koji vode računa o zdravoj ishrani.

Želja nam je da i dalje budemo inovativni i kreativni i da osluškujemo potrebe naših kupaca. Naučili smo mnogo i raduje nas da učimo i dalje. Iza nas stoje veliki rad, trud, entuzijazam i upornost.

Vaš,
Bliss honey tim

Svi proizvodi prodavca: Bliss Honey

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Energija na 100g:

306kcal/1302kJ

Ukupne masti:

0g

Zasićene masti:

0g

Ugljeni hidrati:

82.1g

Šećeri:

82g

Proteini:

0.6g

So:

0g