KREM MED sa semenom koprive – PLODOVI SRBIJE

890 RSD

KREM MED sa dodatkom semena koprive

Svi proizvodi prodavca: Plodovi_Srbije
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Zašto su koprive i med tako značajne?
One su pune kalcijuma, magnezijuma, gvožđa, kompleksa vitamina B, C vitamina, vitamina A, D i K, kao i proteina, kobalta, minerala u tragovima, kalijuma, joda, bora, mangana, cinka, bakra i sumpora.

Slanje paketa

Na teritoriju Republike Srbije med šaljemo Post Express kurirskom službom ( po cenovniku Pošte). Besplatna dostava za narudžbine iznad 2.500 din Proizvode šaljemo utorkom i četvrtkom, ili po dogovoru.

Reklamacije

Radi ostvarivanja prava u vezi sa saobraznošću robe i garancijom, potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju, a dodatna pravila važe za proizvode (robu) kupljene preko sredstava komunikacije na daljinu (putem interneta, telefona, poštom ili drugim sredstvima komunikacije na daljinu)

Vraćanje i zamena

Zakon o zaštiti potrošača daje pravo potrošaču da, u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora (kupovine), bez ikakvog obrazloženja, raskine ugovor o kupovini na daljinu. Izjava o jednostranom raskidu ugovora smatra se blagovremenom, ako je poslata u pomenutom roku ili ako je u istom roku proizvod vraćen Listu. Kod ugovora o prodaji na daljinu, rok od 14 dana računa se od dana kada proizvod dospe kod potrošača. Kod ugovora o pružanju usluga (na daljinu), rok počinje da teče od momenta zaključenja ugovora. Ako je potrošač odlučio da raskine ugovor, dužan je da pošalje izjavu o jednostranom raskidu ugovora u pisanoj formi što uključuje i elektronski oblik. Troškove isporuke u slučaju raskida ugovora o kupovini na daljinu snosi potrošač. Proizvod se može vratiti isključivo u neoštećenoj originalnoj ambalaži, sa svom pripadajućom dokumentacijom koja se nalazi u originalnom pakovanju i ukoliko se nalazi u istom stanju u kakvom je i isporučen, bez fizičkih ili bilo kakvih drugih oštećenja. Proizvod mora biti neupotrebljivan. Plodovi Srbije je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio, a najkasnije u roku od 30 dana od dana prijema izjave o jednostranom raskidu ugovora.

Plodovi_Srbije

Mi smo četvrta generacija pčelara. Pradeda Nikola je počeo da se bavi pčelarstvom davnih dvadesetih godina prošlog veka, pre oko 100 godina; zatim ga je nasledio moj deda Dragiša, pa je onda mama Slavica preuzela pčelarski nož, a uz nju sam ja počela da učim, a uz nas dve i moj muž. 😃 To je ujedno i ekipa koja stoji iza brenda Plodovi Srbije, i daje puno ljubavi pčelicama, a one nam vraćaju slatkim medom. 🍯 A onda smo odlučili da od „običnog“ livadskog meda, napravimo KREM med, koji smo videli da se u Sloveniji pravi. Jedan od izazova  je bio da dobijemo finu, nežnu, baršunastu strukturu, bez krupnih kristala, karakterističnih za neke vrste meda. Trebalo je dobiti med koji će biti gušći od meda, da se ne razliva, a opet dovoljno maziv na hleb, peciva… I to samo upotrebom jednog sastojka – meda. I uspeli smo, dobili smo naš prepoznatljiv KREM MED. Svi naši proizvodi su prirodni, bez šećera, masti, konzervansa, aditiva, veštačkih boja i aroma. Ukoliko Vam je potreban neki savet o izboru meda, ili preporuka za konzumiranje, slobodno nam se obratite.

Svi proizvodi prodavca: Plodovi_Srbije

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Pakovanje

300, 100, 30