Liberina – Presvlaka za auto sedište Leptirići 0 – 13 kg

RSD 1,690.00

Presvlaka za auto sedište od pamučnog muslina

Prodavac Liberina_kids
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , ,

Opis

Presvlaka za bebi auto sedište obezbeđuje prijatnu vožnju vašoj bebi.
Izrađena od pamučnog muslina omogućuje koži da diše i smanjuje znojenje. U isto vreme štiti sedište od prljanja.
Središnji deo presvlake izrađen je od duplog pamučnog muslina. Presvlaka ima otvore za sigurnosne pojaseve. Lako se namešta u par poteza.
Odgovara bebi auto sedištu 0 do 13 kg.

Dodatne informacije

Težina 0.220 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Pakete šaljemo Postexpress ili Aks kurirskom službom.

Reklamacije

<u>Reklamacija novog proizvoda</u> <u> </u> Ukoliko je pošiljka oštećena u transportu niste je dužni preuzeti, u tom slučaju ćemo u potpunosti zameniti oštećene proizvode ili izvršiti povrat novca. Potrebno je da nas kontaktirate na e-mail liberina.kids@gmail.com ili na broj telefona 064 44 22 670 i popunite reklamacioni list. Preuzimanjem pošiljke potvrđujete da ste primili ispravan i neoštećen proizvod.   <u>Reklamacija korišćenog proizvoda</u> <u> </u> Proizvode koje ste koristili možete reklamirati u roku od šest meseci, ukoliko se pojavi nedostatak koji je nastao u proizvodnji (ukoliko se pokvari rajsferšlus, otpadne driker, šav popusti…). Odstupanja u dužini vreće za spavanje su +-2% i ne smatraju se nedostatkom. Reklamacijom nisu obuhvaćeni nedostaci koji su nastali kao rezultat pogrešnog korišćenja ili održavanja. Da bismo utvrdili uzrok nastanka nedostatka, proizvod šaljemo u laboratoriju za ispitivanje i kontrolisanje tekstila. Ako rezultat ispitivanja bude pogrešno održavanje i korišćenje proizvoda, reklamaciju ne uvažavamo. Za rešavanje reklamacije potrebno je da nas kontaktirate na e-mail liberina.kids@gmail.com ili na broj telefona 064 44 22 670 i popunite reklamacioni list. U roku od osam dana od dana prijema reklamacije dobićete odgovor na izjavljenu reklamaciju (odluka da li prihvatamo reklamaciju i konkretan predlog i rok za rešavanje reklamacije). <strong> </strong>

Vraćanje i zamena

<strong>Zamena</strong> Ako proizvod želite da zamenite za drugi,  potrebno je da nas kontaktirate na e-mail liberina.kids@gmail.com ili na broj telefona 064 44 22 670, u roku od 14 dana od dana slanja pošiljke. Neoštećen, nenošen, neopran i proizvod na kome nisu izvršene prepravke, sa visećom etiketom, u originalnom pakovanju, pošaljite nazad i platite poštarinu za slanje. Kada primimo vraćeni artikal  šaljemo vam zamenjeni artikal. Troškove ponovnog slanja proizvoda snosite vi. Prilikom zamene proizvoda zadržavamo pravo, da izvršimo zamenu za dezen proizvoda koji imamo na stanju. <strong>Pravo na odustajanje/Povraćaj robe</strong> U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, (Sl. gl. RS br 62/2014) za robu kupljenu preko interneta, imate mogućnost da 14 dana od kupovine i dobijanja proizvoda na željenu adresu odustanete od kupovine, tj. zatražite povraćaj novca, koji ste platili pri kupovini proizvoda. Odustajanjem od ugovora oslobađate se svih obaveza, osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje proizvoda, koji se vraća usled odustanka od ugovora. Za povraćaj sredstava potrebno je da nas kontaktirate na e-mail <a href="mailto:liberina.kids@gmail.com">liberina.kids@gmail.com</a> ili na broj telefona 064 44 22 670. Proizvodi moraju biti neoštećeni, nenošeni i neoprani,  sa visećom etiketom, u originalnom pakovanju, sa priloženim originalnim računom  i obrascom – Izjava o odustanku od ugovora. Potrebno je da ih vratite najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste poslali Izjavu o odustanku od ugovora.

Pitanja i odgovori

You are not logged in