LjutoLjuto – HotSweetHot slatko od čili paprike

350 RSD

Karemlizovani šećer, začini i ljuta paprika predstavljaju egzotičnu kombinaciju ukusa koja će vašim jelima dati specifičnu notu.

19 na zalihama ( može da se naruči na zahtev)

Svi proizvodi prodavca: Ljuto_ljuto
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, , Tags:, , , , ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Ovaj proizvod spremamo od sveže ili smrznute paprike i to od kombinacije više blažih vrsta čilija, uključujući tu i zelene (manje ljute) plodove. Ipak, imajući u vidu da su osnovni sastojci samo šećer i ljuta paprika (uz dodatak začina), treba biti oprezan i pažljivo konzumirati ovaj proizvod. Neko ga koristi kao slatko, uz jutarnju kafu, a mi preporučujemo da ga probate u pripremi rižota i drugih jela od povrća ili mesa.

Pakovanje: 70 ml, staklena ambalaža
Napomena: u sve naše proizvode dodajemo malu količinu konzervansa, natrium benzoat, koji se kod nas odomaćeno koristi u pripremi zimnice; u HotSweetHot dodajemo i cimet, koji je potencijalni alergen

Slanje paketa

Pakete šaljemo poštom (Post Ekspres), a plaćanje je po preuzimanju. Kupac snosi troškove poštarine.

Reklamacije

Ukoliko vam proizvod stigne oštećen (na primer teglica je razbijena) ili paket ne odgovara vašoj porudžbini, molimo vas da nam pošaljete fotografiju, a mi ćemo uzvratiti novom pošiljkom. Za bilo koju drugu vrstu reklamacija, molimo vas da nam pišete ili nam se javite telefonom i verujemo da ćemo moći da pronađemo odgovarajuće rešenje. Hvala.

Vraćanje i zamena

Zamena i vraćanje proizvoda nisu mogući, osim u slučaju da smo vam greškom poslali pogrešan proizvod. U tom slučaju, priložite reklamaciju i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku i ispraviti grešku.

Ljuto_ljuto

Naši proizvodi su rezultat višegodišnjeg entuzijazma, rada i vizije trojice komšija koji su svoju pasiju prema ljutom pretočili u posao. Od saksija na terasi i degustiranja različitih sorti čili paprika na slavama i sličnim okupljanjima, preko prijateljskog nadmetanja ko će napraviti ukusniji sos, došli smo do ideje da podignemo uloge i počnemo da proizvodimo sosove za prodaju. Gajenje čili paprika u plasteniku i njihovu preradu započeli smo 2016-te godine, a u našoj trenutnoj ponudi ćete pronaći egzotične ukuse koje možete da koristite ili kao dodatak jelima pri kuvanju ili kao prilog.

Ono što morate da imate na umu, to je da su sosovi koje proizvodimo stvarno veoma ljuti, dakle nisu za svačiji ukus. Međutim, ako ste već došli na našu stranicu, verujemo da znate šta tražite.

Otvoreni smo za vaše komentare, sugestije, pohvale i pokude. Hvala!

Napomena: sosove kuvamo u malim serijama, tako da možete da budete sigurni da je naručeni proizvod svež.

Svi proizvodi prodavca: Ljuto_ljuto

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg

Možda će vam se svideti …

Svi proizvodi prodavca: Ljuto_ljuto
Svi proizvodi prodavca: Ljuto_ljuto
Svi proizvodi prodavca: Ljuto_ljuto
Svi proizvodi prodavca: Ljuto_ljuto