LOSION ZA TELO KOOZMETIK

1.800 RSD

Svi proizvodi prodavca: KOOZMETIK
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Slanje paketa

Prodavac nije uneo pravila.

Reklamacije

Prodavac nije uneo pravila.

Vraćanje i zamena

Prodavac nije uneo pravila.

KOOZMETIK

KOOZMETIK  je fina prirodna kozmetika sa stavom. Sa stavom prema životu, zdravlju, prirodi, kvalitetu, estetici. U tome smo beskompromisni.

Naš koncept nije da samo proizvodimo ekskluzivnu ručno radjenu kozmetiku, već da radimo na promovisanju zdravih navika i da razvijamo jedan novi životni pristup inspirisan prirodom koja nam daje odgovore za sve: kako da budemo zdravi, srećni a onda i lepi…

S obzirom da se trudimo da uklonimo sve nepotrebno iz naših života i da se posvetimo onome što je bitno i suštinski važno, želeli smo da napravimo kozmetiku koja je krajnje pojednostavljena u smislu broja proizvoda, dizajna i sastojaka. Cilj je bio da napravimo interesantne univerzalne proizvode za dan / noć, unisex, i koji pokrivaju komletnu negu kože i kose sa najmanjim brojem proizvoda.

Osim toga, mi želimo da mislimo o našim proizvodima kao o malim predmetima lepote koji imaju šire značenje. Duboko smo uvereni da prirodna kozmetika otkriva unutrašnju lepotu, daje dugoročne rezultate koji traju i čini da zaista blistate.  Prava lepota može biti samo prirodna, ona koja leži unutar vas i jedino ona može ostaviti utisak na druge.

Svi proizvodi prodavca: KOOZMETIK

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.