LOSION ZA TELO KOOZMETIK

RSD 1,800.00

Prodavac KOOZMETIK
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,

KOOZMETIK

KOOZMETIK  je fina prirodna kozmetika sa stavom. Sa stavom prema životu, zdravlju, prirodi, kvalitetu, estetici. U tome smo beskompromisni.

Naš koncept nije da samo proizvodimo ekskluzivnu ručno radjenu kozmetiku, već da radimo na promovisanju zdravih navika i da razvijamo jedan novi životni pristup inspirisan prirodom koja nam daje odgovore za sve: kako da budemo zdravi, srećni a onda i lepi…

S obzirom da se trudimo da uklonimo sve nepotrebno iz naših života i da se posvetimo onome što je bitno i suštinski važno, želeli smo da napravimo kozmetiku koja je krajnje pojednostavljena u smislu broja proizvoda, dizajna i sastojaka. Cilj je bio da napravimo interesantne univerzalne proizvode za dan / noć, unisex, i koji pokrivaju komletnu negu kože i kose sa najmanjim brojem proizvoda.

Osim toga, mi želimo da mislimo o našim proizvodima kao o malim predmetima lepote koji imaju šire značenje. Duboko smo uvereni da prirodna kozmetika otkriva unutrašnju lepotu, daje dugoročne rezultate koji traju i čini da zaista blistate.  Prava lepota može biti samo prirodna, ona koja leži unutar vas i jedino ona može ostaviti utisak na druge.

Svi proizvodi KOOZMETIK

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Prodavac nije uneo pravila.

Reklamacije

Prodavac nije uneo pravila.

Vraćanje i zamena

Prodavac nije uneo pravila.

Pitanja i odgovori

You are not logged in