Lovemade official- ilustracija SAŠIJ SVOJE SNOVE

RSD 4,000.00

LOVEMADE OFFICIAL su unikatne, ručno rađene, uramljene, umetničke ilustracije

Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,

Opis

LOVEMADE OFFICIAL su kolažne ilustracije različitih dimenzija, urađene kombinovanom tehnikom (kolaž i tuš). Svaka ilustracija je ručno rađena i unikatna.

Radovi su uramljeni sa paspartuom, staklom u drvenom ramu i spremne da se okače na zid.

Lovemade

LOVEMADE OFFICIAL su unikatni, ručno rađeni umetnički objekti napravljeni sa puno ljubavi i pažnje. U ponudi su uramljene kolažne ilustracije različitih dimenzija, unikatni pokloni za bebe, čestitke, rođendanske pozivnice.
Ilustracije LOVEMADE OFFICIAL su urađene kombinovanom tehnikom (kolaž i tuš), oplemenjuju prostor oko Vas i čine ga vedrim, mameći svakodnevno osmeh i dobro raspoloženje.
Umetnica Bojana Lukić  na šarmantan način svoj talenat i znanje sa Akademije lepih umetnosti Brera u Milanu  uobličava u LOVEMADE OFFICIAL kreacije.

Svi proizvodi Lovemade

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Slanje paketa je Post Express-om uz plaćanje pouzećem i kupac snosi troškove slanja (http://www.postexpress.rs/). Proizvode šaljemo u roku od 48h od primanja narudžbine. Pošiljke su adekvatno zaštićenje od eventualnih oštećenja i naglašeno je da su lomljivi proizvodi (do sada nismo imali oštećenja prilikom slanja pošiljki).

Reklamacije

Moguće je izvršiti reklamaciju proizvoda samo ukoliko je staklo oštećeno prilikom slanja Post Expressom i troškove slanja u oba smera snosi kupac.

Vraćanje i zamena

Ne postoji mogućnost vraćanja i zamene.

Pitanja i odgovori

You are not logged in