Lutka Sara

6.200 RSD

Ovo je Sara, naša lutkica iz kolekcije “obuci i presvuci”, lutkicu za sve uzraste.

Ono što je čini posebnom su pažljivo birani prirodni materijali od kojih je napravljena, jer mi brinemo sa čime se naša deca igraju.

Svi proizvodi prodavca: Secret_Tiny_World
Prijavi nepravilnost
Kategorije:, ,
Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Kolekcija “obuci i presvuci” namenjena je za decu svih uzrasta. Oblačenjem i presvačenjem mlađa deca vežbaju motoriku, dok za one starija imaju modernog saputnika kojem mogu da menjaju odevne kombinacije.  Zato sakupite sve drugarice i ove kolekcije i kombinujte garderobicu.

Sara je riđokosa devojcica, koja ima dva odevna seta (košuljica, džemper, pantalonice, 2 para čarapica i suknjica)

Veličina lutke: 50cm

Održavanje: Ručno pranje

Slanje paketa

Trenutno dostavljamo na teritorijama Evrope i Sjedinjenih Američkih Država.

Cena dostave na teritoriji Srbije:

Za porudžbine preko 1999 RSD dostava je BESPLATNA.

Za porudžbine ispod 2000 RSD dostava je 350 RSD.

Cena dostave za teritorije Bosne i Hercegovine, Crne Gore:

Standardna cena dostave 1000 RSD

Cena dostave za ostale zemlje Evrope i za Sjedinjene Američke Države:

Standardna cena dostave 2600 RSD. Vaša porudžbina će biti procesuirana i poslata u roku od 2-5 radnih dana, a dostava će trajati od 3-10 radnih dana. O svakom koraku kupac će biti obavešten mailom radi lakšeg praćenja porudžbine. 

Napominjemo da ne snosimo troškove lokalnih uvoznih taksi. 

Reklamacije

Ukoliko imate bilo kakve reklamacije na proizvod, molimo Vas da nam prvo pošaljete na mail reklamaciju i mi ćemo Vam rado zameniti proizvod ili vratiti novac u potpunosti.  

Vraćanje i zamena

Povraćaj ili zamenu bez ikakvog objašnjenja možete izvršiti u roku od 14 dana od prijema paketa, i mi ćemo refundirati ili zameniti svaki neoštećeni proizvod (troškove dostave ne refundiramo) u iznosu koji je naplaćen za taj proizvod. 

Potrebno je da nam pošaljete email da želite da vratite ili zamenite proizvod na adresu . Kada pošaljete mail, mi ćemo organizovati preuzimanje paketa, i refundirati ili poslati zamenu u roku od 48h nakon što primimo paket i utvrdimo da je u zadovoljavajućem (neoštećenom) stanju. Troškove dostave snosi kupac. Ukoliko želite, možete nam napisati razlog povraćaja radi poboljšanja usluge, ali nije obavezno.

Secret_Tiny_World

Secret Tiny World je porodični projekat nastao iz jednog prostog razloga: da nas zbliži još više, i da podelimo našu pasiju sa svetom.
Ideja o projektu je rođena 2015. godine, kada smo nas tri sestre ostale trudne u razmaku od nekoliko meseci. Teško je opisati kako smo se osećale tada, i preneti taj nivo sreće koju smo osećale. Dok smo lagano spremale dečije sobice i trudile se da sve bude savršeno za dolazak naših beba, došle smo i do teme igračkica koje treba kupiti.
Zdravlje i  razvoj naše dece su nam postali prioritet. Želele smo da okružimo svoju decu najboljim prirodnim materijalima, ali to se pokazalo kao nimalo lak zadatak. Igračke na koje smo nailazile su u većini slučajeva bile ili jeftina plastika, ili totalno nezanimljive. Mi smo želele da to bude nešto lepo na dodir, zanimljivo i zdravo, jer konekcija koju deca naprave sa svojim prvim igračkama je izuzetno bitna, i nismo želele da pravimo kompromise po tom pitanju. Baš tada, u tim trenucima, je rođena ideja: pravićemo igračke same, onakve kakve mi želimo i kakve smatramo da igračke treba da budu. Nakon što smo napravile prvu turu igračaka i videle smo koliko naša deca uživaju igrajući se i mazeći se sa njima, odlučile smo da ih napravimo još. Tu drugu količinu smo isto podelile i našoj, i deci naših prijatelja. Kada smo uvidele koliko su reakcije bile pozitivne, znale smo da smo uradile nešto jako dobro. Brend Secret Tiny World je rođen.
2018. godine, odlučile smo da se u potpunosti posvetimo kreiranju i proizvodnji najmekših, najnežnijih i najinteresantnijih igračaka za svu decu. To je bila najbolja odluka koju smo donele jer svi u Secret Tiny World-u obožavaju svoj posao.
Jako volimo to što radimo, i izuzetno smo ponosni na brend koji pravimo i razvijamo. Svaki proizvod je dugo smišljan, i prošao je sve testove naših malih ali ozbiljnih kritičara, tako da naši kupci to prepoznaju i često nam se vraćaju.
Hvala vam na velikoj podršci, jer mi smo tu zbog vas, i hvala vam što ste nam omogućili da radimo ono što volimo.
S Poštovanjem,
Tim Secret Tiny World

Svi proizvodi prodavca: Secret_Tiny_World

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.