Madrigal Akustični zvučnik – Acoustic amplifier – Brass

18.999 RSD

Madrigal akusticni pojačivač zvuka. Koristeći akustične odlike trube, nalik mesinganim muzičkim instrumentima, znatno nadmašuje i poboljšava intenzitet zvuka koji prosečni mobilni uređaj može da proizvede, bez potrebe za povezivanjem.

Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Madrigal je serija akustičnih pojačivača zvuka ručne izrade koja svojim minimalističkim dizajnom bez električnog napajanja oplemenjuje Vaš enterijer. Koristeći akustične odlike trube, nalik mesinganim muzičkim instrumentima, znatno nadmašuje i poboljšava intenzitet zvuka koji prosečni mobilni uređaj može da proizvede, bez potrebe za povezivanjem. 📯

– Ručna izrada
– Prelep minimalistički dizajn
– Savršen poklon za Vaše najdraže
– Bez električnog napajanja
– Odmor od koriščenja telefona
– Obogaćuje Vaš enterijer
– Bez dodatnih troškova

Madrigal nastoji da u Vašem danu pronađete vreme za pauzu i svoju pažnju skrenete na inspirativne zvuke, da ne zaboravite one male ali vredne stvari u kojima najviše uživate.
Ono što izdvaja Madrigal jeste što ne koristi električno napajanje, ostavljajući mogućnost da taj personalni prostor nastane bilo gde, te dozvoljava da se zvuk prostire tamo gde to inače nije moguće. Time što Vaš mobilni telefon postavljate u ležište akustičnog pojačivača zvuka Madrigal, on dobija sasvim novu svrhu, a prostorija se ispunjava vašim omiljenim notama.

Madrigal se uklapa u različite tipove enterijera i ostavlja utisak otmenosti i prefinjenosti.
Dostupne boje drveta su: prirodna boja drveta, tamno drvo i crno drvo.

Slanje paketa

Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskim službama koje isporuku vrše na teritoriji Republike Srbije. Za porudžbine Van Srbije, proizvode šaljemo DHL-om. Informacije o roku dostave možete dobiti slanjem mejla na info@madrigal.shop ili pozivom na broj: +381 62 1031060.
Cena isporuke
Dostavu naplaćuje kurirska služba po njihovom cenovniku.

Reklamacije

Reklamacije na oštećenje u transportu
Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji Vam isporuči robu. Svako oštećenje pri transportu kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe. Ukoliko uočite takvo oštećenje, nemojte potpisati prijem pošiljke ili zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke.
Reklamacije na podatke ili pogrešnu vrstu robe
Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovete telefonom na broj +381 62 1031060, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail info@madrigal.shop i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, odgovorćemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 14 dana od trenutka prijave iste.

Vraćanje i zamena

Povraćaj kupljene robe
Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Rok za vraćanje robe je 14 dana od prijema pošiljke.

Madrigal.eu

Ispred domaćeg brenda Madrigal, želimo da Vam predstavimo nekolicinu proizvoda koji nas karakterišu kao unikatnog proizvođača nesvakidašnjih i elegantnih, ručno rađenih predmeta. Pre svega, naš prvi proizvod sa kojim smo i započeli ovu našu, u početku, malu zamisao, jeste ručno rađeni akustični pojačivač zvuka koji predstavlja spoj tradicionalnog i modernog.

U želji da našu viziju predočimo u realnost, nastavili smo sa realizovanjem ostalih ideja.

Svi proizvodi prodavca: Madrigal.eu

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Boja drveta

tamno drvo, crno drvo, prirodna boja drveta