Majka i ćerka – Woolka porodica

RSD 3,500.00

Special connection

Prijavi nepravilnost
Kategorije:,

Opis

Woolka je ekološka lutka napravljena od kvalitetne vune. Poslušna je. Radi sve ono što joj se kaže. Pleše, sedi, pravi špagu…Mekana je za rukovanje.

Ona je Vaš najbolji prijatelj jer sluša i čuva Vaše tajne. Govori samo očima.

Na slikama su dve lutke. Majka i ćerka.

Svaki detalj na njima je podložan promeni. Pravi se po porudžbini u originalnom izdanju (sa slike) ili potpuno modifikovanom.

Originalnost je ono što je krasi.

Wool_Ka_Doll

Dobro došli!

Ovo je mesto gde magija i ljubav pronalaze put do Vas. ?

Nisam Djepeto ali sam majka troje andjela ??? koji su kao moj nepresušan izvor nadahnuća, sasvim sigurno umešali svoje prstiće u kreiranju ovog proizvoda.

?????

Woolka (Vunka) je unikatna vunena lutka. Devojčice i velike i male je obožavaju zato što je posebna, svetlucava, mekana i prijatna za rukovanje jer je pravljena od kvalitetne vune.

?????

A ono što je pored materijala potpuno odvaja od većine lutaka je to što je puna pokreta koje pokreće Vaša mašta. Ona je i balerina i igračica i vila i princeza. Ona je ono što vi želite da ona bude. Ona pleše, sedi, stoji, pravi špagu…

?????

Woolka je i igračka i dekorativni predmet u jednom. Lako se može premestiti iz dečijih rukica na neko posebno mesto u kući onog momenta kada je dete “izgustira”. Tako ona, sasvim sigurno postaje Vaša trajna investicija.

?????

Igrajte se na originalan način, poklanjajte na originalan način, ukrašavajte svoj prostor na originalan način, dajte primer svojoj deci na originalan način.

????

Svi proizvodi Wool_Ka_Doll

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Slanje paketa

Od momenta poručivanja proizvoda do njegove izrade pa i  samog otpremanja potrebno je da prodje minimum 5, a maksimum 10 dana (u zavisnosti od obima porudžbina). Zbog zadovoljavajuće usluge, proizvod najčešće šaljemo putem Post Express kurirske službe. S obzirom da je Woolka male težine (50-100gr) izuzetno su povoljni troškovi transporta. Cenovnik usluga ove kurirske službe možete pogledati na ovom linku: http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp. Takodje, zbog uštede u transportu moguće je organizovati i lično preuzimanje u okviru Beograda. Tačnije u krugu Hrama Svetog Save,  kao i opštine Voždovac.

Reklamacije

Trudimo se da svim našim kupcima pre samog slanja dostavimo detaljne slike samog proizvoda pa time izbegavamo sva subjektivna nezadovoljstava istim. Takodje, prilikom otpremanja proizvoda na samom pakovanju za transport zahtevamo da se paket kategoriše kao "lomljiv"  kako bismo izbegli eventualna oštećenja pri manipulaciji istog do preuzimanja od samog kupca. Pored svega toga, razumemo da može doći do odredjenih nezadovoljstava proizvodom usled nekih nepredvidjenih oštećenja i smanjenja funkcionalnosti proizvoda. Objektivne reklamacije se uvažavaju u roku od 30dana od datuma peuzimanja proizvoda.

Vraćanje i zamena

S obzirom da se Woolka ne lageriše već pravi po porudžbini, kao i to da je za njenu izradu potrebno vreme, eventualna zamena ne može da se obavi u kratkom roku. Rok za zamenu  proizvoda od strane isporučioca je 30 dana od dana kada se proizvod vrati. Proizvod možete vratiti u zamenu za novac ili novi proizvod ukoliko postoje opravdani razlozi za to kao što su nepredvidjena mehanička oštećenja.

Pitanja i odgovori

You are not logged in