Masažna sveća

2.800 RSD

Poptuno prirodne sveće za telo sa bazom prirodnih ulja i butera, ši butera, kokosovog i bademovog ulja sa aromama biljnih eteričnih ulja. Bez parabena, alkohola i boja. U 5 različitih mirisnih nota (lavanda, limunova trava, eukaliptus, sibirski bor i karanfilić).

Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

ulja sa aromama biljnih eteričnih ulja. Bez parabena, alkohola i boja. U 3 različite mirisne note (lavanda, limunova trava,  i eukaliptus). Savršeno izbalansirani sastojci omogućuju korišćenje sveće dok je upaljena. Nije potrebno gasiti je, ulje nikada nije prevruće. Može se koristiti kao melem, na suve delove tela, čak i na lice, na ispucale krajeve kose. Proizvod je zdravstveno testiran na Institutu Jugoinspekt i za njega posedujemo sertifikat za zdravstvenu ispravnost i sertifikat za kvalitet proizvoda. Praktična posuda sa odlivkom zapremine 180 ml dovoljna je za 3 tretmana masaže celog tela u trajanju od 60 minuta.

Nakon upotrebe, staklenu posudu možete koristiti u bilo koje druge svrhe. Periva je u mašini za sudove.

Mirisne note:   Limunova trava

Lavanda

Eukaliptus

Sibirski bor

Karanfilić

Intenzitet mirisa: 7/10

Zapremina: 180 g

Dužina gorenja po tretmanu: 1 h

Slanje paketa

Sveće šaljemo Post Express kurirskom službom i njihove cene možete pogledati na http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp Sve naše sveće su uglavnom težine od 500 g do 1.5 kg, osim ako je u opisu same sveće drugačije naglašeno. Od momenta porudžbine na Zanaterii, paket šaljemo u roku od 48h, osim ako poručite u petak, paket ćemo poslati u ponedeljak.

Reklamacije

Reklamacije primamo 24h od momenta porudžbine koje uključuju oštećenje sveće prilikom transporta. Potrebno je da nam na mail info@lumika.rs pošaljete fotografije oštećenog proizvoda i u roku od 24h dobićete odgovor od nas.

Vraćanje i zamena

Ukoliko je sveća prilikom transporta oštećena, potrebno je da nam se na mail za reklamacije javite u roku od 24 h od momenta dobijanja paketa i mi ćemo Vam za isto toliko vremena odgovoriti. Nastojimo da sve naše sveće krajnjem kupcu prikažemo u boji kokva je sveća zaista, ali napominjemo da u zavisnosti od tehnike koju koristite pri poručivanju sveće, kao i rezoluciju i podešavanja iste, može doći do odstupanja boje u nijansama.

Lumika_Candles

Mi smo porodična radionica koja se bavi ručnom izradom luksuznih i klasičnih sveća. Izuzetno smo posvećeni kvalitetu naših sveća, te s toga posedujemo sertifikate svih materijala koje koristimo pri izradi.

Svi proizvodi prodavca: Lumika_Candles

Dodatne informacije

mirisna nota

limunova trava, lavanda, eukaliptus, sibirski bor, karanfilić