Melem protiv akni i bubuljica Biljna sinergija

400 RSD600 RSD

Prirodan način za tretman akni i bubuljica, bez neželjenih dejstava na bazi biljnih i eteričnih ulja, bez aditiva, boja i konzervanasa.

Da biste pisali prodavcu, morate biti prijavljeni

Opis

Melem protiv akni i bubuljica Radionice melema Biljna sinergija sadrži: eterično ulje lavande, eterično ulje čajevca, kokosovo ulje, ulje nevena, pčelinji vosak, ulje pšeničnih klica ili vitamin E(za osobe preosetljive na gluten).

Neven se od davnina koristio za tretman akni i bubuljica. Ulje nevena je idealno za tretman akni i bubuljica zbog svog antiinflamatornog, antibiotskog i regenerativnog dejstva.
Kokosovo ulje zbog svojih antibakterijskih i antimikotičnih osobina ubrzava izlečenje akni, a takođe pomaže kod zarastanja ožiljaka koji nastaju usled akni i bubuljica.
Eterično ulje lavande takođe ima antibakterijsko dejstvo, a deluje i tako što smanjuje bol i crvenilo. Upotrebom ovog eteričnog ulja dolazi do iščezavanja ožiljaka od starih akni, a istovremeno deluje i  prevetivno tako što smanjuje pojavu novih.
Eterično ulje čajevca ima antibakterijsko, antimikotično, antiinflamantorno dejstvo, smanjuje otok i crvenilo pa je idealno za tretman akni i bubuljica.

Kombinacijom ovih ulja napravili smo odličan melem za tretman akni i bubuljica u kome sastojci deluju sinergistički i pojačavaju dejstvo jedan drugom. Melem proizvodimo u dva oblika:

 • Melem protiv akni i bubuljica u polučvrstom obliku 15ml
 • Melem protiv akni i bubuljica u stiku 5ml

Upotreba melema protiv akni i bubuljica: melem naneti u tankom sloju na mesta gde se nalaze akne ili bubuljice 2 puta dnevno.

Ne postoje neželjena dejstva na primenu melema.

Ne postoje kontraindikacije za primenu melema.

Melem mogu koristiti trudnice jer je potpuno prirodan.

Osobe preosetljive na na neki od sastojaka ne bi trebalo da koriste melem protiv akni i bubuljica.

Slanje paketa

Naše pošiljke u Srbiji šaljemo kurirskom službom Post Express. Uobičajeno vreme dostave je 2 radna dana za veća naselja, a za udaljenija mesta 4 radna dana. Ukoliko prilikom isporuke niste na adresi koju ste naveli za isporuku, kurir će Vam ostaviti izveštaj u prispeću pošiljke. Pošiljku možete podići u najbližoj pošti u roku od 5 radnih dana. Troškove dostave snosi kupac, a cenu dostave možete pogledati na sledećem linku: Cenovnik dostave Post Express

Reklamacije

Ukoliko ste proizvode kupili u online prodavnici, prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na broj 062 10 80 988.  U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, kontaktirate na telefon 062 10 80 988. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.  

Vraćanje i zamena

Zamenu proizvoda prihvatamo samo u slučaju da isporučena roba ne odgovara naručenoj i ako dođe do mehaničkog oštećenja proizvoda prilikom transporta tako da proizvod postane neupotrebljiv. Zamena oštećenog artikla ide na trošak prodavca i vrši se preko odgovarajuće kurirske službe. Zamenu otvorenih i korišćenih proizvoda ne prihvatamo.

Biljna Sinergija

Firma Radionica melema Biljna sinergija je mala porodična firma, koja se bavi proizvodnjom melema po tradicionalnim recepturama, uz korišćenje najkvalitetnijih prirodnih sirovina.

U svojoj ponudi trenutno imamo 9 vrsta melema, koji se prave ručno, u malim serijama jer ne sadrže veštačke sirovine, aditive, konzervanse i boje.

 • Melem protiv akni i bubuljica
 • Melem za tretman atletskog stopala
 • Melem za tretman ekcema i psorijaze
 • Melem protiv glavobolje
 • Melem protiv nesanice
 • Melem za negu usana
 • Melem za tretman ožiljaka i strija
 • Melem protiv bradavica i kurjih očiju
 • Melem protiv hemoroida

Cilj nam je da u moru komercijalnih preparata koji se prave od veštačkih sirovina ljudima pružimo mogućnost izbora.

Svi proizvodi prodavca: Biljna Sinergija

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Dodatne informacije

Pakovanje

polučvrsti oblik 15ml, stik 5ml